Отака вона Московія

Стоїш з украденим ім’ям,
Напівтатарка, напівфінка.
Жахає свистом Солов’я
Билин осквернена сторінка.
Та вірю в правди майбуття,
У благовістя правди вірю-
Впадеш, не знавши каяття,
В подобі раненого звіря!

Яр Славутич

1945-1950

 

Багата країна багато потребує усякого товару. Обсяг російського ринку тільки героїну оцінюється в $13 млрд щорічно. Московія споживає більше 20% всього героїну, що виробляється в світі. Кожен день на Московії 100 людей вмирає через передозування наркотиків. Обсяг споживаного героїну на Московії становить 300 тонн на рік, це близько $36 млрд.

Середньостатистичний московит споживає 18 літрів спирту в рік. За висновком експертів ООН, річне споживання 8 літрів спирту на душу населення призводить до серйозної деградації населення.

Користь від пияцтва можлива немаленька для України. Потрібно в сірій зоні Донеччини, поблизу від сепарів залишати щотижня цистерну зі спиртом без охорони і в бюджеті на військові цілі передбачити ці невеличкі кошти.

На Московії, тільки офіційно зареєстрованих: інвалідів – більше 12000000, алкоголіків – понад 4580000, наркоманів – понад 2870000, психічно хворих – 978000, хворих на туберкульоз – близько 890000, гіпертоніків, понад 22400000 чоловік, ВІЛ інфікованих, не менше 2380000 осіб.

Тодішний міністр регіонального розвитку Московії у 2007 році Володимир Яковлєв вважає, що міграційно-демографічна ситуація в країні за рівнем гостроти вийшла на перший план. «У країні скоро нікому буде працювати. До 60% росіян – це старі, діти та інваліди. З 20 млн чоловіків працездатного віку приблизно 1 мільйон відбуває ув’язнення за різні злочини, 4 млн служать в системах МВС, МНС і ФСБ. Ще 4 млн – хронічні алкоголіки, а один мільйон – наркомани». Втрати здорових чоловіків на Московії майже такі, як у СРСР під час Другої світової війни.

За кількістю ув’язнених на 100 тисяч населення Московія перебуває на другому місці в світі (605) після США (710).

За даними Мінздравсоцрозвитку, кожен рік 180000 людей на Московії вмирають з причин, пов’язаних з впливом шкідливих і небезпечних виробничих факторів, більше 200000 чоловік одержують травми на виробництві, реєструється 10 тисяч випадків професійних захворювань, більше 14000 чоловік стають інвалідами. Кожну хвилину на Московії помирає 5 осіб. Щорічно через вживання тютюну на Московії помирає 270000 людей. Палять майже 70% чоловіків і більше 30% жінок. Московія посідає перше місце у світі за кількістю курців дітей та підлітків.

За офіційною статистикою МВС Московії з причин кримінального характеру щорічно йде з життя понад 150000 чоловік. В ДТП щорічно гине близько 35000 людей, кількість поранених перевищує 215000.

Отака вона Московія.

Yaroslav

20 Comments on "Отака вона Московія"

  1. Санто | 20.08.2019 at 20:26 |

    В сенсі цієї публікації мене дуже дивують повідомлення, типу “українські прикордонники зупинили контрабанду на окуповані території 20.000 пляшок контрафактного алкоголю та двох кілограмів наркотичних речовин”… Навіщо вони це зробили? Може серед прикордонників затесалися агенти ФСБ, які заважають підривати боєздатність лугандонського війська?

  2. Док | 20.08.2019 at 20:37 |

    Якби нашу статистику “розмазати” на кількість жителів Росії, то вона б не сильно відрізнядась. А самие погане це те, що нічого не робиться для того, щоб ми чимось відрізнялись від нашіх сусідив. Зараз ми собі вибрали таку владу, яка на ці речи і не думає звертати увагу, бо у них якісь інши приоритети. Але є таке прислів’я: “Поки жирний сохне, худий здохне”. У них населення більше в 5 разів, а грошей більше у 10 разів. То ми можемо і не дочекатися тої світлої миті, коли ця бензоколонка впаде

    • Док, Вы прям с языка сняли! Немного дополню – в некоторых моментах, в процентном соотношении, Украина впереди рф. И что самое страшное, это то – что как и в рф, в Украине это никого не интересует!!!

    • Нет в московии заявленых 145 млн.жителей. От силы 65-70, и то не факт.

  3. Олег | 20.08.2019 at 20:55 |

    Так 13 чи 36 на рік?

  4. Як що чекати, такі да-не впаде, та тре допомогти. І згоден з YAROSLAV – на це не треба великих коштів. Цистерна метіла коштує на багато дешевше ніж одна “Ольха” – а на свіданку з Вельзевулом попаде москаликів аж ні як не менше.

  5. Yaroslav, если Вы публикуете статистические данные, было бы неплохо указывать ссылки на источники! Сейчас убил некоторое время, на проверку данных, которые Вы публикуете в статье – и ВОЗ, и минздрав рфии, и данные ООН – мягко говоря, несколько противоречат Вашим данным! К редакции ЛО – пожалуйста, проверяйте что публикуете!

  6. Yaroslav: “За кількістю ув’язнених на 100 тисяч населення Московія перебуває на другому місці в світі (605) після США (710).”

    А вот оно не такое, вот это вот всё… 🙂

    In 2014, New York City, 374 people were arrested for murder. Their races were as follows:
    White: 2.9 percent
    Black: 61.8 percent
    Hispanic: 31.8 percent
    Asian: 2.7 percent
    Other: 0.8 percent
    A population is 32.8 percent white, 22.6 percent black, 28.9 percent Hispanic, and 13.0 percent Asian.

    По убийствам и грабежам пропорции где-то те же и в других городах, по кражам со взломом, воровству — “белых” по процентам уже разика в два больше. На 2016 г., США.

    Поэтому сравнивать “белых” россиян и “цветных” в США — не корректно. Надо поискать “белую” страну и сравнивать с Россией. Ну да, это я США подыгрываю, это я такой вредный.

  7. Іван | 20.08.2019 at 22:31 |

    Щось не те зі статистикою. На початку параграфа:
    “Обсяг російського ринку тільки героїну оцінюється в $13 млрд щорічно.”, а закінчили
    “Обсяг споживаного героїну на Московії становить 300 тонн на рік, це близько $36 млрд.” Так “$13 млрд” чи “$36 млрд”? Вікіпедія каже, що у 2016 році у світі було вироблено 446 тонн героїну. Росія споживає 20% або 80 тонн. Аж ніяк не 300 тонн.

  8. Евгений О. | 20.08.2019 at 23:40 |

    У меня достаточно давно сложилось впечатление, что, по меньшей мере для читателей данного ресурса, с пониманием действительной сущности нашего врага нет неоднозначностей.
    Как по мне, так эти все цифры на данном этапе отношений между нашей Украиной и отем недоразумением с атомной бомбой, ничего в сознании людей не поменяют. Разве что, при обнаружении особо дотошными несоответствия написанного другим достоверным источникам аналогичной информации возникает потеря авторитета ресурса. Чего, с моей точки зрения ЛО совсем не заслуживает.
    Да и потом, что горит у них там, что тонет, сколько жмуров и по какой причине образовалось, так единственное. что воспринимается положительно, так это лозунг:больше жмуриков разнообразных.
    Поскольку они пришли меня убивать.. то с чего бы мне их жалеть.
    А сколько и какого пойла они в себя вливают, так оно не новость уже не одно десятилетие.
    Так что, при всем уважении. не интересно.

    • Евгений О, в целом я с Вами согласен. И тем не менее, не соглашусь в части:”Разве что, при обнаружении особо дотошными несоответствия написанного другим достоверным источникам аналогичной информации”! Лично я считаю, что не следует печатать не достоверные данные – это подрывает доверие! И это как раз то – чем не стоит разбрасываться! Со всем остальным, что Вы написали в комментарии – безоговорочно согласен.

  9. Вот конкретные данные из достоверного источника:https://www.google.ru/amp/s/rg.ru/amp/2019/01/31/chislo-pogibshih-za-god-na-dorogah-rossii-sokratilos-na-tysiachu-chelovek.html?espv=1.
    А вот, что мы читаем в статье:”В ДТП щорічно гине близько 35000 людей, кількість поранених перевищує 215000.”
    По остальным данным статьи, есть тоже вопросы.

  10. Yaroslav | 21.08.2019 at 10:23 |

    Мені жаль, що такі розумні відвідувачі ЛО не зрозуміли головної ідеї статті і і почали дошукуватися невідповідністи наведених цифр. Московія ніколи точно нічого не рахувала, навіть загиблих своїх громадян у безкінечних війнах. Стаття повинна надавати загальне враження від її гниття. Це московити, якщо це читатимуть, почнуть порівнювати свою «хорошу» статистику з «поганою» українською в перерахунку на кількість населення. На заглавному фото дійсний портрет Московії. Це бандитська країна: «У 2008 році в Росії було продано: більше п’ятисот тисяч бейсбольних біт, три бейсбольних м’ячі і одна бейсбольна рукавичка».
    Щодо джерела: http://www.ji-magazine.lviv.ua/anons/rf_agency_ru_stat_ua.pdf
    Хто подужає 12 сторінок, нехай ознайомиться.

    • Ссылка на скачивание PDF?! И это всё?! У меня вряд-ли возникнет желание читать то, что вы пишете.

  11. Yaroslav | 21.08.2019 at 10:29 |

    Перепрошую, там 16 сторінок.

    • И что?! Никто не спорит о сущности московии – если Вы заметили! Но это не даёт вам права, пихать неправдивую информацию! И при чём тут львовское издание, и PDF файлы?! Кто-то что-то где-то отсканировал – и что?! Какое это имеет отношение к реальным цифрам?! Я Вам привёл реальные официальные данные по дтп. Вы же не оспариваете их?! Вместо этого, вы мне предлагаете какие-то отсканированные документы!

  12. Yaroslav | 21.08.2019 at 14:06 |

    Я зрозумів коментаторів. Висновок – я написав неправду і цим образив населення Московії. Цифри більші чи менші? Це має значення? Шановні! Ви образилися за Московію? Ви забули скільки бруду виливається на Україну? Залишаюся при думці: «Отака вона Московія». Скоріше ще гірша.

    • Вы наверное невнимательно читали мои комментарии. Соответственно – это разговор глухого, с немым. Дальнейшее общение считаю бессмысленным.

    • Евгений О. | 21.08.2019 at 16:47 |

      Мені особисто зовсім не до вподоби схожість на московських говорунів, що з вражаючою легкістю ставляться і до точності та достовірності і, як наслідок, взагалі до правди.
      Все, що я роблю і кажу, має бути точним, добре осмисленим, і максимально відповідати дійсності.
      Або ж я буду мовчати.
      А образи, то вже з іншої опери.
      З повагою.

    • Іван | 21.08.2019 at 23:48 |

      Образилися не за Московію, а за цей ресурс, на якому опублікували неперевірену інформацію, що надає можливість кацапам таврувати цей сайт, як “фейковий”. Не так важливо скільки витрачається на героїн на рік: чи 13, чи 36 млрд доларів, бо хоч та, хоч інша цифра жахлива. І споживання 80 тонн героїну на рік замість 300 тонн, не робить РФ білою, пухнастою і здоровою нацією. 80 тонн – це все ще 20% від світового обсягу – і ця цифра вражає. Просто хотілося б, щоб цей сайт публікував тільки перевірені дані, і не було потреби інформацію перевіряти додатково. Хай фейками займаються кацапські інфопомийки, а тут хай все буде чесно.

Comments are closed.