Новини

Бужанський і “Слуга народу” мають вибачитися перед журналісткою – Геращенко

Бужанський і “Слуга народу” мають вибачитися перед журналісткою – Геращенко

Максим Бужанський та партія “Слуга народу” повинні мають вибачитися перед редакцією “НВ” і журналісткою Ольгою Духніч.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

“Я висловлюю свою солідарність з НВ і в першу чергу з пані Ольгою Духнич. Вона дала дуже гідну відповідь одному персонажу на його образу . Але треба віддати належне, цей персонаж не вперше дозволяє собі принизливі і зневажливі слова на адресу інших людей, думки і позицію яких він не поділяє. Правда , до цього він вправлявся в приниженні народних депутатів і депутаток”, – написала Геращенко.

Вона зауважила, що сміятися з вад депутата, його зовнішнього вигляду, принижувати його в Україні стало нормою, і це ЗМІ культивують, а не засуджують.

“Журналісти жодного разу публічно не засудили цього персонажа, коли він культивував свою ненависть до всього і всіх , в т ч на ТБ. Можливо, прийшов час більшої толерантності і взаємоповаги? А щодо персонажа, то він і його політсила мають вибачитися перед НВ і журналісткою. Чекаємо”, – додала Геращенко.

Народний депутат Сергій Висоцький заявив, що Максим Бужанський не гідний бути частиною українського парламенту, а президент Володимир Зеленський і його фракція повинні закликати Бужанського відмовитись від мандату та депутатського крісла.

На своєму каналі в Telegram переможець на 25-му окрузі в Дніпропетровській області, майбутній депутат від “Слуги народу” Максим Бужанський назвав журналістку “НВ” Ольгу Духніч “тупою вівцею”.

Раніше журналісти поскаржилась на ставлення прес-служби глави держави до представників українських ЗМІ.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.