Віталій Кличко
Віталій Кличко

Будинок Кличка заарештовано: ДБР викликало на допит мера Києва

Стало відомо, що суд заарештував нежитловий будинок в центрі столиці. На аукціоні придбала компанія Володимира Кличка, брата мера Віталія Кличка. Так, ДБР веде справу про можливе заволодіння майном територіальної громади Києва, а саме про будинок площею 1419,3 кв. м. Він розташований за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 34Б, поруч з готелем братів Кличків.

У Зеленського заявили про нові критерії: мільйони сімей не отримали субсидії

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Кабмін України повинен поміняти критерії визначення субсидіантів для того, щоб беззахисні верстви українського населення могли отримувати субсидії. Дану заяву зробив представник Володимира Зеленського в уряді Андрій Герус в ефірі телеканалу "1+1".

Польща закриває кордон? Українцям масово відмовляють у в'їзді, названо основні причини

Як стало відомо, у першому півріччі поточного року у Польщі кількість відмов у перетині кордону українцями збільшилася на 12%, але темпи росту пішли на спад. Про це інформують польські прикордонні служби.

смертельна ДТП із Лісогором
смертельна ДТП із Лісогором

Смерть зіркового діджея в центрі Києва: з'явилося відео жахливої ДТП

У мережі з'явився відеозапис резонансної аварії на проспекті Перемоги в Києві, в результаті якої загинув відомий діджей Олександр Лісогор (DMC Gabber). Відео, зняте камерами спостереження, опублікувало видання "Інформатор" на своєму каналі в Youtube.

Спадщина режиму Порошенка показали в мережі: чотири заміські будинки, два Jaguar та жодної краплі скромності

Декларація судді Київського апеляційного адміністративного Суду і за сумісництвом мільйонерки Оксани Епель не може не шокувати. У неї є чотирнадцять земельних ділянок, чотири заміські будинки і два автомобілі Jaguar XF. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив блогер Михайло Шнайдер.