Трагедія на залізниці: 11-річний хлопчик вночі випав з потяга і загинув

залізниця

Автор фото, Поліція Хмельницької області

25 липня вранці на коліях у селі Волоське Деражнянського району Хмельниччини знайшли тіло 11-річного хлопчика, який їхав потягом "Рахів-Київ" з відпочинку.

Про це повідомила поліція Хмельницької області.

Тіло, яке лежало між залізничними коліями, вранці знайшов залізничний технік.

"Померлим виявився 11-річний киянин, який цієї ночі потягом "Рахів — Київ" повертався додому з відпочинку", - повідомила поліція.

У прес-службі "Укрзалізниці" додали, що хлопець повертався з відпочинку разом з групою дітей.

"Поїзна та локомотивна бригада потягу готові співпрацювати з правоохоронними органами та надати всі необхідні свідчення", - розповіли залізничники.

Речник Нацполіції Ярослав Тракало у коментарі "Українській правді" розповів: "Хлопчик Тимофій з групою інших дітей у супроводі вихователя повертався з відпочинку у Яремчі. Батьки його мали зустрічати в Києві. За попередніми даними, зовнішніх ознак насильницької смерті немає. Призначено судмедекспертизу".

"Під час попереднього огляду вагону з'ясувалось, що був відкритий технічний вихід. Причини, чому він був відкритий, з'ясовуються. Також нам повідомили, що на цій ділянці потяг їде близько 100 км/год".

"Опитали дітей. За їхніми словами, жодних бійок, чи конфліктів, чи сварок не було. О першій годині ночі діти лягли спати. Речі загиблого залишись у вагоні", - додав пан Тракало.

Потяг "Рахів-Київ" проїжджає ділянкою біля села Волоське близько другої години ночі та не робить тут зупинок. Тож не виключено, що хлопчик випав просто під час руху. Саме про таку версію як найімовірнішу кажуть співрозмовники ВВС News Україна на залізниці.

Проте поки що у прес-службі поліції Хмельницької області заявили ВВС News Україна, що про жодну з версій трагедії розповісти не можуть.

Хочете отримувати найважливіші новини в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram або Viber!