Доверию к портновскому ГБР – труба?

Алексей Петров

Итак! Несколько собственных впечатлений от встречи с директором ДБР.

1. Ни одного чёткого ответа на, казалось бы, простые вопросы мы так и не получили. Общие фразы. Не больше.

2. Да, они обязаны принять заявление от любого гражданина Украины. И если всё оформлено правильно (а Портнов это может), возбудят дело. Так как мы, простые солдаты и офицеры, не являемся объектами внимания ДБР, то уголовные дела могут начать клепать пачками в отношении, например,… мммм, Андрея Парубия или же, например, Александра Турчинова. Например, за организацию Майдана. (Портнов придумает свою формулировку). Также вполне вероятно, что уголовные дела по обвинению в хрен знает чём будут возбуждены в отношении тех, кто возглавил АТО весной 2014 года. Комбриги также могут оказаться фигурантами дел. Нами, теми, кто попроще, займутся другие органы.

3. На вопрос «Каким образом экс-глава АП времён Януковича получает инсайд о планах ДБР» ответ так и не получили. Судя по всему, даже спецпроверки не назначены по факту возможной утечки информации. Напомню, что следователи ДБР во время обысков в ГУРСМЗ изъяли компьютеры, которые содержали информацию ДСК. В таком случае нет никакой гарантии, что данные о перспективных разработках элементов индивидуальной защиты для ВСУ не окажутся в третьих руках.

4. Очень интересно было слушать про дело о тех самых бронежилетах, которые якобы являются некачественными. Доказательством того, что бронежилеты оказались бракованными, являются данные экспертизы. Именно это и озвучил пан Труба. И вот здесь интересный момент. Экспертиза, которая дала бы ответ на вопрос – качественные бронежилеты или нет, НЕ ПРО-ВО-ДИ-ЛАСЬ. А были лишь следственные действия, в результате которых, со слов директора ДБР, какой-то бронежилет где-то пробили с расстояния 10 метров из (внимание) винтовки Мосина. Нет, я не знаю, почему не из ДШК. И в тот же момент глава ДБР говорит о том, что какие-то доказательства есть.

5. Судя по всему, в ДБР не совсем понимают, какой ящик Пандоры они открыли, начав клепать портновские дела по действиям ВСУ в тот или иной период. Истеричкам, любящим покричать о том, что проход кораблей из Одессы в Мариуполь, это была провокация Украины, напомню про решение Международного морского трибунала.

В гостях у Труби

Gepostet von Олексій Петров am Montag, 15. Juli 2019

 


Serg Marco

Глянул тут хипешь по Трубе и бронежилетам.
Вот из последних сил держусь, чтобы стоять в стороне от процесса.
Но раз уж тут Труба дал эпическое объяснение, мол, экспертизы не было, мы просто работаем и из винтовки Мосина пробили бронежилет… Ну ок. Я не особо умею в эти все расследования.
Но немного умею в винтовки и в боеприпасы.

Я глянул видео ДБР, где они пробивают бронежилет пулей калибра 7.62.
И у меня вопрос.
Бронежилеты испытываются патронами калибра 5.45 ПП (повышеного пробития) и 7.62х54 ЛПС.
На видео бронежилеты даже не пытались пробить пулей 5.45 ПП.
Просто потому, что они бы и так не пробили Корсар.
Зато ввалили из винтовки Мосина патроном 7.62х54.
Но есть нюанс.
У патронов 7.62х54 есть номенклатура бронебойных пуль. В отличие от 5.45 бронебойных пуль на этот калибр в Украине нет.

В видео ДБР бронежилеты дырявят 7.62х54, не показывая каким именно боеприпасом стреляют. И я уверен, что стреляли бронебойным. И, конечно же, он прошьет бронежилет, так как он БТР в борт шьет, куда там броник. И да, этим патроном можно стрелять из винтовки Мосина, как и заявил Труба.

А отстрел 5.45 если и делали, то не показали, так как бронежилет их выдержал, и, соответственно, возникли бы вопросы, как так-то 5.45 ПП держит, а 7.62 валовый – нет, по бронепробитию они недалеко друг от друга.

Потому ДБР, как я понимаю, сделали фейк, обстреляв из винтовки Мосина бронежилеты бронебойными пулями. Единственным калибром, имевшим в себе бронебойную номенклатуру в Украине, из тех которыми обстреливают при экспертизах бронежилеты.

Я понимаю, что Труба обязан регистрировать любое обращение гражданина, даже Портнова. Но делать фейковые заявления, публиковать видео обстрела бронежилета бронебойными боеприпасами и морозиться потом от прямых вопросов – это тоже обязанности руководителя ДБР?

Мне не нравятся бронежилеты Корсар. У меня к ним есть вопросы по весу, удобству, фурнитуре. Потому я хожу в кевларовом жилете с облегченными плитами от “Українська броня”.

Но единственное, к чему не было вопросов в этих бронежилетах, так это к тому, что они держат пули. И я не знаю ни одного случая в ООС пробоя бронежилета пулей калибров, которые он должен держать.

Потому есть предложение господину Трубе достать из своей тыльной части орган Портнова. Потому что с интегрированным органом Портнова и всему ведомству, и доверию к ДБР скоро наступит труба.


Сергій Місюра

Поки я готовлю та нарізаю відео з Директором ДБР Романом Трубою, а ви дивитесь стрім з його кабінету, подивіться ще відео, яке мені прислали. Там працівник ДБР все розказує стосовно бронежилетів. Яка команда і що роблять для цієї резонансної справи, щоб все вийшло.

Сьогоднішній похід в кабінет Труби все тільки підтверджує:

– слідаки хотіли щось знайти вдома чи на службі у військових посадовців. Щоб було до чого в’язати.
– після порожнього обшуку треба було сказати про “браковані броніки”, які просто опечатали на складі, а ніхто не стріляв.
– після усіх постів Портнова та розпочатих проваджень після його заяв в ДБР відкривали провадження. Навіть, увага, за статтею державна зрада стосовно 24 військових моряків, яких РФ тримає у полоні.

І багато чого ще. Будьте на поготові – скоро буде ще веселіше 🙂 


Дмитрий Марченко

Про європейські цінності, права людини та некомпетентність органів досудового розслідування.

Офіційно звертаюся до ДБР!
Особисто до пана Романа Труби.

Як учасник війни з Росією за визволення нашої України від путінських окупантів висловлюю глибоке розчарування та недовіру щодо ваших дій на посаді керівника цієї структури та дїй і методів ваших підлеглих.

Ми ризикували життями і жертвували кров’ю не за таку правову державу! Там, коли нас обстрілювали сепарські танки у Донецькому аеропорту, засипали Градами під Саур-Могилою, штурмували позиції прихильникі «руського миру», ми навіть і не чекали подібного, такого цинічного удару з тилу для нас, наших родин і дітей.

ДБР заводить справи про розкрадання державного бюджету на бойових офіцерів, які, пройшовши пекло війни, намагаються прориватися крізь тернії совкових наказів та нести зміни до Збройних Сил, ламаючи при цьому старі схеми та переходячи при цьому багатьом злочинцям шлях!

Пане Труба, я розумію, що поки ми воювали, ви в цей час вдосконалювали свої навички обману та маніпуляції, вчилися фальсифікувати та залякувати людей. У вас на руках не вмирали друзі, для яких ”Україна понад усе” не була пафосним гаслом!!! Ви не знаєте цінності братерства, спільної вищої ідеї та любові до рідної країни!!! Вам, на жаль, не відомі такі слова як відданність, порядність та честь!

На всю країну ви оголосили нас злочинцями, зрадниками держави так само, як у ДНР. Без суда і незаангажованого розслідування! Влаштували показовий обшук з маски-шоу та купою порушень, намагаючись нас залякати. Ви вдаєтесь до такого приниженного фальсифікування!!! Для чого? Навіщо?

Але не врахували того, що ми на війні неодноразово дивилися смерті в обличчя, тому відданість справі та державі є найголовнішим у житті! І ми довели це там та доведемо вам.

Зупиніться! Ваші цінності та прагнення втриматися за посаду не збігаються із загальною метою ветеранів та патріотів, які продовжують захищати інтереси України.

Вже не буде так, як раніше! Ми не дамо! Народ не дасть! Ми знаємо ціну, якою захищали і захищаємо Україну!
Нам боятися нічого! Ми нічого не порушили, не брали хабарі та не приймали неякісні речі на склади! Ми не злочинці! Ми пишаємось тим, що зробили за ці три роки. Нам не соромно дивитися в очі людям! Чи буде вам так само не соромно потім, коли ваша сфальсифікована справа розлізеться по швах?!

Маю честь! Слава Україні і Слава ЗСУ!


Тетяна Чорновол

Труба не дав гарантії, що не порушить справу проти добровольців, якщо попросить Портнов!

БУЛА на зустрічі у керівника ДБР Романа Труби. Запитала: «Чому Портнов, юрист режиму Януковича, агент Кремля, вже місяць в Україні та не сидить?». ТРУБА відповів, що це питання не до нього. Довелося йому нагадати, що ДБР – новий орган, був створений депутатами-майданівцями, бо зіштовхнулися з тим, що старі органи прогнили і не можуть впоратися із розслідуванням справ Майдану.

ТОМУ відповідальність у Труби більша, ніж у когось іншого, а Портнов повинен сидіти! Однак, на жаль, ентузіазму з цього приводу у Труби ми не побачили. Все навпаки: Портнов нині перехопив керівництво над ДБР. Він настільки контролює керівника ДБР Романа Трубу, що ми отримали державну зраду в найсвятішому!!!

За заявою Портнова, Труба порушив справу за фактом організації контрнаступу українських Збройних Сил, в результаті якого відбулося звільнення Слов’янська, Бахмута, Сєвєродонецька… Тобто мова йде про події літа 2014 року, коли завдяки мобілізації захисників України та безстрашності добровольців була звільнена чимала частина Донбасу, яка зараз живе у відносному мирі, захищена від «бєзпрєдєлу» кремлівського атаманського пекла ДНР і ЛНР.

Той контрнаступ – гордість і перемога України, яких би нам побільше. Але Труба, на замовлення Портнова, вперто шукає в цьому злочин. Така справа потрібна Кремлю, така справа потрібна Медвечуку, але як сміє розглядати як злочин священну конституційну боротьбу державний орган? Хіба це не державна зрада? І нічого з цього приводу Труба нам не відповів. Дуже цинічно ухилявся від прямих відповідей, мовляв, «розслідуємо».

А на питання «А якщо Портнов завтра принесе заяву про переслідування добровольців 2014 року, які не були військовими та захищали Україну зброєю, добутою в бою, він теж порушить справу і почне тягати їх по слідству?» Труба знову промовчав. МИ ВИМАГАЄМО ВІД Труби чітких відповідей з приводу провокацій Кремля, які робляться його руками!


Валерій Прозапас

Не “ТСН” вражає, а те, на які тупі розводки ловлять населення.

Дивіться – президент в черговому роліку розповідає про “браковані бронежилети”, а за два дні суд тихенько знімає арешт з власності Коломойского.

Що бронежилети “браковані” – не доведено, і не буде доведено, а от мафія реальні мільярди викачувати з України продовжить.

В маштабі цілої країні це було зроблено раніше.
Населення ламали стресом і страшилками про “свінарчуків”, а потім показали красиву зелену ганчірку та Голобородька як останню надію наляканого зубожілого укрАінца.

Чи може легітимність влади спиратися на політичну технологію, провернуту за допомогою монополії на інформацію?

Колись відповідальність за таке буде внесено в новий Кримінальний кодекс.


Захопленню приміщення ДБР задля впливу на досудове розслідування у кримінальних провадженнях, де фігурує екс-Президент…

Gepostet von Державне бюро розслідувань am Montag, 15. Juli 2019