Спонсор терористів Струк отримав “теплу зустріч” на Старобільщині

Кандидат в депутати по 113 округу Володимир Струк, який в 2014 році підтримував і годував терористів у Луганську, вояжує по округу, намагаючись підкупити виборців. Але не всюди його зустрічають з розпростертими обіймами.

Зокрема, старобільчанин, ветеран АТО Юрій Куличенко, повідомив, що патріоти України влаштували кандидатові “теплу зустріч” в селі Чмирівка.

“Наступна його поїздка планувалась у с.Бутово, но ми ж таки були знову там, і ось тобі грець, він обісрався туди їхати і почімчикував в бік Новоайдара. Бідні чмиряни та бутівчани, очечки від цього блазня не отримали”, – відзначив ветеран.

За його словами, зустріч з агітаціею організовувала зам.директора в КП “Благоустрій” Валентина Кривошея.

“В робочий час, за гроші платників податків, вона займаеться не безпосередньою роботою, а політичною агітаціею”, – підкреслив пан Юрій.

Ветеран звертається до керівника КП “Благоустрій”, депутата міськради Миколи Толока, а також мера Старобільська Яни Літвінової з проханням дати оцінку діяльності їхній підлеглій Валентини Кривошеї.

“Вона на зустрічі привселюдно нас, патріотів, ображала, сказала, ми є головною проблемою міста і України. Вона непокарана сепаратистка з 2014 року, вона особисто відправляла тітушок нашого міста на антимайдан, вона особисто проводила сепарський шабаш-референдум 11 травня 2014 року, дії якого привели війну в Україну з усіма наслідками. Чому не займається цим СБУ, не знаю, питання відкрите досі”, – повідомляє пан Куличенко.

https://www.facebook.com/…/pcb.7279533376…/727946467663626/…

Нагадаємо, закон України “Про державну службу” забороняє держслужбовцям “демонструвати свої політичні погляди та вчиняти інші дії або бездіяльність, що у будь-який спосіб можуть засвідчити його особливе ставлення до політичних партій і негативно вплинути на імідж державного органу та довіру до влади або становити загрозу для конституційного ладу, територіальної цілісності і національної безпеки, для здоров’я та прав і свобод інших людей”.

Крім того, державний службовець не має права:

• залучати, використовуючи своє службове становище, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, працівників бюджетної сфери, інших осіб до участі у передвиборній агітації, акціях та заходах, що організовуються політичними партіями;

• у будь-який спосіб використовувати службове становище в політичних цілях.

Тому ГІ “Права Справа” також звертається, разом із старобільськими патріотами-ветеранами, до СБУ, керівника КП “Благоустрій” Миколи Толока і мера Старобільська Яни Літвінової з проханням дати оцінку діяльності Валентині Кривошеї – як нинішньої, так і тої, яку вона здійснювала у 2014 році, зазіхаючи на територіальну цілісність України.

Окремо хочеться висловити подяку небайдужим старобільчанам, що влаштували обструкцію спонсорові російського тероризму Володимирові Струку. Політик, якого соромляться навіть в партії “Опозиційна платформа ‒ За життя”, який порушує закон “Про вибори” підкупом громадян, не повинен мати жодного шансу потрапити до законодавчого органу нашої країни.

і

About Дмитро Снєгирьов 1223 Articles
співголова ГІ "Права Справа"