ГоловнаПолітика

На Банковій проходить пікет з вимогою заарештувати Медведчука за держзраду

Націоналісти прийшли до Адміністрації Президента у відповідь на намір телеканалу NewsOne провести телеміст із Росією.

"Об'єднані українські націоналісти" пікетують будівлю Адміністрації Президента на Банковій в Києві з вимогою заарештувати Віктора Медведчука за державну зраду. Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Фото: ostro.org

"Саме між телеканалом Медведчука "NewsOne" і кремлівським рупором "Россия24" 12 липня має відбутися трансляція скандального телемосту. Після ультиматуму націоналістів власники каналу, злякавшись акцій протесту, скасували телеміст", - сказано в повідомленні.

У Нацкорпусі підкреслюють, що "п'ята колона Кремля не зникла з України і продовжує окупацію інформаційного простору нашої держави".

"Саме тому ми вимагаємо від влади дієвих кроків щодо ворога: арешту зрадника Медведчука і закриття телеканалу "NewsOne", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 12 липня телеканал "NewsOne", який входить у медіагрупу Віктора Медведчука, і російський пропагандистський державний телеканал "Россия 1" мають намір провести спільний телемарафон "Надо поговорить". Пізніше телеканал заявив про скасування проведення телемосту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram