Капітуляційна труба Пінчука

Mason Lemberg

Ті, кому не байдужа доля України, знають, що хуzло до військових методів тиску на Україну використовувало економічні методи.

В січні 2009 перекрило газ, щоб Юля мала причини укласти кабальні угоди, що міцно прив’язували Україну до москви економічним чином.
В 2013 заборонило імпорт українських сирів, м’яса і продукції Рошен, щоб через тиск на український бізнес відмінити підписання Асоціації з ЄС.
В 2014 знову перекрили газ, щоб змусити здатися.
В 2015 перекрили імпорт майже всієї української продукції, щоб підірвати економіку.
В 2017 через групу контрольованих клоунів влаштували “блокаду Донбасу” нібито через “торгівлю на крові”, щоб нібито припинити окупацію та визволити полонених. І що? І де?
В 2018 на фоні спорів по Північному потоку-2 зменшили транзит газу до ЄС, щоб показати, що Україна не дотримується зобов’язань.

А в 2019 після перемоги клоуна, після його висерів про прямі переговори, після висерів кучми в мінську про заборону українському війську стріляти у відповідь, про торгівлю з бойовиками… зятю кучми пінчуку раптом дозволяють завозити труби в рфху.

Порівняйте поводження х*йла до того і тепер.
І далі вірте в свої казочки про патріотичних, неолігархічних клоунів, артистів, нових літс. Тільки не забувайте, що тепер відповідальність за здачу України будете нести і ви.

Автор