Суспільство

Портнова підтримує команда “Слуги народу” та Коломойський — Горяйнова

Портнова підтримує команда “Слуги народу” та Коломойський — Горяйнова

Колишнього заступника глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова підтримує команда “Слуги народу” та олігарх Ігор Коломойський.

Про це в ефірі “Прямого” у ток-шоу “Ситуація” розповіла координаторка аналітично-моніторингового відділу ініціативи “Вимкни російське” Олеся Горяйнова.

Вона повідомила, що випускники Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та інші активісти будуть “думати над подальшими кроками” щодо ректора Леоніда Губерського, який спочатку поновив Портнова на на посаді професора кафедри конституційного права юридичного факультету, але під тиском студентів скасував свій указ.

“Але насправді, якщо чисто мою думку висловити, то ректор не був сценаристом головним цього. Тому що ми бачили, коли повернувся Портнов до України, ми бачили його заяви, ми бачимо, хто його зараз підтримує. Це команда “Слуги народу” і Коломойського, скажемо так. Тому я не думаю, що він є одноосібним сценаристом”, – упевнена Горяйнова.

Нагадаємо, у четвер, 20 червня, під будівлею Київського національного університету ім. Тараса Шевченка розпочалась акція проти колишнього заступника глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова, якого поновили на посаді професора кафедри конституційного права юридичного факультету.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.