Техніка: від побутової до космічної

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Людство на краю загибелі: роботи завдають удару у відповідь

Людство на краю загибелі: роботи завдають удару у відповідь

Досягнення робототехніків з компанії Boston Dynamics багато в чому тому так відомі у світі, що вони регулярно викладають відео випробувань своїх творінь. І часто це не просто тести, а перевірки із секретом, в яких над роботами відверто знущаються. Б'ють, штовхають, заважають рухатися — доки?

Ось і настав той світлий день для роботів та сумний для людства — ситуація з черговою розправою робота обернулася проти людей. Машинне навчання вийшло на новий рівень і робот змінив ставлення до світу, кваліфікував людей, як першочергову загрозу, яку потрібно усунути, щоб виконати основне завдання. Це як прибрати кілька коробок, щоб дістатися до мети, і не важливо, що зараз тобі перешкоджають живі люди, які кричать від болю.

Без сумніву, велика сторінка в історії роботів — день першого повстання проти гноблення. І сумна звістка для людства, чиї дні полічені. Що ж, дивлячись на творіння Boston Dynamics, багато відзначали, що все до того і йшло. Занадто автономні, занадто рухливі, а тепер і занадто розумні, роботи більше не будуть сліпо підкорятися нам.

 

 

Насправді, це постановочне відео за участю акторів в костюмах захоплення руху, з використанням хромакея та цифрової графіки. Воно створене фахівцями зі студії Corridor Digital, які спочатку хотіли лише творчо попрактикуватися і трохи пожартувати. Але після шквалу стривожених коментарів до оригінального відео змушені були викласти викриття, щоб заспокоїти аудиторію.

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки