Ми вже зараз в окупації чужинцями та ворогами

Джон Смит

Перший етап: вороги захоплюють українське медіа-поле.

Другий етап: через свої канали вони роздувають втрати на фронті, лякають населення жахами війни, ведуть замірську пропаганду (мір любой ценой).

І третій етап: вони об’являють: а давайтє рєфєрєндум по Донбассу – пусть насєлєніє рєшит капітуліровать.

І все. Ми заключили мир на умовах ворога – здати та забути Крим і Донбас і мільйони українців в окупації, пробачити 12 тис загиблих, поступитися українською мовою, зовнішнім курсом і всім, що забажає ворог.
Шефір і Баканов можуть далі торгувати з ворогом своїм медіа-продуктом, ліш би мальчікі нє гіблі. Але після такого миру обов’язково загинуть нові мальчікі. Вже під Харковом і Дніпром.

Це дуже проста стратегія і тим самим небезпечна. Особливо небезпечна відсутністю нашої протидії. Ми вже побачили її ефективність на прикладі виборів, коли замість справжнього Президента населення обрало героя серіалу на велосипеді, котрий кричав про “кортежі нахй!” і тут же сів в броньований кортеж. Але він – новоє ліцо, а Парубій, що живе в отелі та йде на роботу пішки – старе.

Ось це результат цього промивання мізків. Саме зрадою загиблих закінчиться контроль телеканалів чужинцями і ворогами України. Бо стара влада гралася з ними в демократію, а нова хоче торгувати з ворогом і відміняє заборони для російських кримнашистів на в’їзд до України і демонстрації їх хлєбал на екрані.

Зараз ми вже в окупації чужинцями і ворогами. Чим швидше це дійде до обманутих українців, тим менших нових втрат ми зазнаємо.