Запасний президент України

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Анатолій

А якщо Зеленський пхатіме українського воза до Росії, Національна Революція, про яку казав Степан Бандера, стане неминучою.

під час  передвіборчої кампанії Зеленський казав, що коли на посаді президента порушить Закон, то подасть у відставку. Юристи підрахували, что за три тіжні президентства Зеленський півтора десятки разів порушив Констітуцію України та чінне законодавство. Піти з посади ВІН явно не збирається. Та й законопроект про імпічмент президента подавати в надії на те, що “Слуга народу” набе більшість. Хто ж тоді відпрать у відтавку Зеленського навіть за державну зраду України?

В Україні та за її межами є чимало  сил, які б  хотіли позбутися Зеленського, в  тім  числі й фізично. Насамперед це Росія. Кремлю не подобаються викрутаси Зеленського. Путін сподівався, що президент стане на коліна і капітулює перед Росією. Якщо в Зеленського й є такі наміри, то робитиме ВІН це елегантно, артистично, щоби комар носа не підточів, і щоб спочатку ніхто про це  навіть НЕ здогадався. ВІН це показав на прикладі свого сходження до президентського олімпу, а тепер показує на прикладі завоювання абсолютної влади у парламенті. Втім, Росія НЕ впевнена, що Зеленський зробить усе так, як треба. Це ж не Медведчук.

Ті, хто в Україні сповідує ідеї “русского міра” з великою засторогою  сприйняли  візит Зеленського до Брюсселю. Яке НАТО? Який ЄС? За кого ми взагалі голосували? Якщо не збудуться їхні найбільші сподівання, коли з України робитімуть бліду копію Росії, Зеленський стане для них ворогом номер один.

Чи не проти позбутися Зеленського і Порошенко. Запущено механізм притягнення до кримінальної відповідальності колишнього президента, і Зеленський це робить чужими руками, але  ж зрозуміло, звідки вітер дме.

Національно-патріотичні сили навіть до кінця каденції не спрійматімуть Зеленського, а серед радікалів є чимало  хороших снайперів. Взагалі охорона Зеленського, як наперший погляд, набагато слабша за ту, яку  мав Порошенко. І мова не у вищому професіоналізмі, а у нерозумінні зростання небезпеки життю першої особини держави.

Про це відверто чи не здається, але чимало  ключових гравців розглядають питання запасного президента. Це називають по-різному, але суть одна і та ж.

Виведення з ладу президента, від чого ВІН НЕ застрахований, дозволяє певний час виконувати його  обов’язки голові Верховної Ради. Ідеально для Кремля це міг би бути Медведчук,  який до наступних президентських виборів зробив би  усе можливе й неможливе,  щоб  Україна капітулювала перед Росією.

Якщо  президентські вибори таки відбудуться, до іншого туру війдуть Тимошенко і Бойко. У ситуації, яка складеться на той час, для Росії  вже НЕ буде принципово, хто з них стане президентом.

Є й інші сценарії стосовно запасного президента. Так, Гордон проштовхує спочатку в прем’єри Смешка з прицілом на президента.

Твереза оцінка ситуації приводить до висновку, що Зеленського треба берегти. Звісно, ​​його битімуть і зліва, і з правого боку, і по центру. При цьому  Порошенко не рухатиметься в  бік  українського націоналізму, а нового лідера немає.

Головне, що не пропускати проросійські удари президента і відразу давати гідну відсіч. А якщо  Зеленський пхатіме українського воза до Росії, Національна Революція, про яку казав Степан Бандера, стане неминучою і  змете не  лише ворогів  в середині України, а й Московію як осередок СВІТОВОГО  зла.

Анатолій ВЛАСЮК

MIXADV

цікаве