#ЗозулюВЗбірну. Ультрас вимагають викликати в національну команду форварда Романа Зозулю. ВІДЕО

 

Українські футбольні фанати вимагають від головного тренера національної збірної Андрія Шевченка викликати в команду форварда іспанського “Альбасете” Романа Зозулю.

Про це йдеться на ФБ-сторінці “Ультрас України”.

Під цей заклик уболівальники поширюють відеонарізку з голами Зозулі та хештегом #ЗозулюВЗбірну.

“Ультрас різних клубів, що регулярно катають за нашу збірну, змонтували відеоролик з підтримкою Романа Зозулі. Тренер національної збірної, Андрій Шевченко, регулярно забуває викликати Романа до лав національної команди, хоча Зозуля зараз в гарній формі і регулярно забиває в іспанській Сегунді”, – зазначено в дописі.

“Схоже, що одним роликом фанати не обмежаться, і новини з хештегом #ЗозулюВЗбірну ми побачимо ще не раз…” – попереджають ультрас.

Роман Зозуля в “Альбасете”

Як відомо, збірна України 7 та 10 червня зіграє матчі відбіркового турніру до Євро-2020 проти Сербії та Люксембургу. Ігри відбудуться у Львові.
Тренер Андрій Шевченко з-поміж нападників викликав до збірної Романа Яремчука (“Гент”) та Артема Беседіна (“Динамо” Київ), при тому що останній майже не грає і не забиває за клуб.
Натомість колишній “дніпрянин” Роман Зозуля у другому дивізіоні чемпіонату Іспанії забив у цьому сезоні за “Альбасете” десять голів. Він – один із найрезультативніших українців у закордонних чемпіонатах. Першість Сегунди ще не закінчилася.

Нагадаємо, Роман Зозуля відомий активною волонтерською підтримкою української армії. За це його переслідували іспанські ліві.

Читайте також:
Український футболіст Зозуля подасть до суду на іспанського політика, який назвав його “неонацистом”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна