НМАУ: фантастичний благодійний жест від КНР

 

Делегація Китайської Народної Республіки на чолі з головою регіону Хеншуй Шангом Лібінгом, головою департаменту освіти міста Хеншуй Чжаном Лі та президентом Компанії культурного та туристичного розвитку Чжецзян Юнчанледі Ко. лтд. Чжао Юнчжаном наприкінці свого візиту зробила фантастичний благодійний жест.

Рішенням китайської делегації на підтвердження своїх серйозних намірів та в знак дружніх стосунків було подаровано два автомобілі Благодійному фонду розвитку Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського “Київська консерваторія”.

Сьогодні о 10.00 ранку біля головного входу до Оперної студії академії відбулась офіційна церемонія передачі автомобілів до фонду консерваторії. Вже наступного тижня, після оформлення всіх необхідних документів, згідно з чинним законодавством, необхідними юридичними процедурами Благодійний фонд передасть Національній музичній академії України у постійне користування легковий автомобіль та мікроавтобус!

Слід зазначити, що мікроавтобус було подаровано на прохання Благодійного фонду для подальшого його використання викладачами та студентами, які неодноразово зверталися до ректора Максима Тимошенка з проханням подбати про перевезення важких інструментів під час концертних подорожей наших творчих колективів.

Вся команда Академії -студенти, викладачі та працівники високо цінують акт доброї волі з боку наших друзів -китайських партнерів!

Сайт НМАУ

і