Кінець епохи бідності. Верховна Рада зареєструвала закон про легалізацію марихуани

У Верховній Раді 20 травня зареєстрували законопроект, який передбачає легалізацію марихуани в Україні.


Мова йде про медичну марихуану.

Документу присвоїли №10313, пише Gazeta.ua

Як повідомляє ТСН, ініціаторами документу є понад 100 депутатів, серед яких Георгій Логвинський, Вікторія Сюмар, Ганна Гопко, Володимир Парасюк, Вадим Новинський, Олександра Кужель, Мустафа Джемілєв та інші.

Текст законопроект поки що не опублікований.

За даними ООН, марихуану курять 180 людей на планеті.

Медична марихуана, або Медичний канабіс це коноплі звичайні які за допомогою канабіноїдів здатні впливати на нервову систему людини. Нейрони головного мозку мають спеціальні канабіноїдні рецептори що з’явились в результаті еволюції мозку людини за мільйоні років вживали коноплі.

Канабіноїди здатні лікувати або полегшити їх симптоми багатьох хвороб. Вона використовується проти нудоти при хіміотерапії, для поліпшення апетиту у хворих на СНІД, а також проти хронічного болю і м’язових спазмів, має протипухлинну дію. Медичну марихуану курять, в тому числі за допомогою вапорайзерів, вживання екстрактів або оральних спреїв. Рекреаційне використання марихуани заборонено в більшості країн, в тому числі і в Україні без будь яких обґрунтувань.

Термін медичний канабіс виник в процесі боротьби світової спільноті з урядами багатьох країн, насамперед Канади та США, за легалізацію канабісу. Тому кримінальні угруповання світу які збагачуються на забороні марихуани, винайшли інших спосіб обмеження використання та тримання завищених цін на траву, яка дана природою та здатна рости безкоштовно на всіх континентах крім Антарктиди.

 

Post a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *