Хто отримає прямий доступ до країни в разі перемоги Зеленського: таємні переписки команди Зе

Хто отримає прямий доступ до країни в разі перемоги Зеленського: таємні переписки команди Зе

Володимир Зеленський майже не з’являється перед виборцями, спілкуючись з ними через відеоролики. Однак за два дні до виборів, він все таки представив свою команду. Щоправда, це – лише “фасадні обличчя”.

Про це йдеться у журналістському розслідуванні “Зе-телеграм: таємні переписки команди Зеленського. Наші гроші” bihus.info. (Відео розслідування скрізь видаляли, але через дві години журналістам все-таки вдалось провести онлайн-трансляцію розслідування та завантажити відео у мережу.)

“Нам до рук потрапили копії переписок працівників штабу Володимира Зеленського. Вони дають розуміння того, що штаб Зеленського працює під керівництвом зовсім інших людей. І саме вони мають шанси в майбутньому обіймати високі посади і фінансові потоки”, – йдеться у розслідуванні.

Так, журналісти розповідають про листування штабістів Зеленського: “Їхні діалоги дають розуміння того, хто насправді приймає рішення в штабі Зеленського і дають можливість встановити тих, хто отримує прямий доступ до країни в разі його перемоги”.

Більше про розслідування можна дізнатися у відео:

Таємні переписки команди Зеленського

Хто отримає прямий доступ до країни в разі перемоги Владимир Зеленский: оприлюднено таємне листування команди ЗЕ.Про це йдеться у журналістському розслідуванні "Зе-телеграм: таємні переписки команди Зеленського. Наші гроші" BIHUS.info.Подробиці читайте за посиланням: https://bit.ly/2DpQ11E

Опубліковано Телеканал "Прямий" Пʼятниця, 19 квітня 2019 р.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.