Чому я зневажаю Зе

Ірина Геращенко

В постановочному інтерв‘ю персонаж Зе заявив, що він за введення миротворчої місії….. на лінію розмежування!

Це – якраз путінський сценарій. Російська делегація вже рік тому подала відповідну «ініціативу» в Радбез ООН з пропозицією ввести гібридну «миротворчу місію» по охороні СММ ОБСЄ і поставити її на лінії розмежування. Тобто, щоб миротворці охороняли одну частину України від іншої, реалізовуючи таким чином сценарій Кремля про «внутрішній конфлікт, громадянську війну» і назавжди відрізавши від України Донбас. Примітно, що і ЮВТ якось теж говорила про миротворчу місію на лінії розмежування 🙁

Що я вам можу сказати, друзі. Мій кіт Амур, в силу того, що змушений слухати мої телефонні розмови і дискусії про Мінськ з друзями вдома, розбирається в проблемах Донбасу набагато глибше, ніж кандидат у президенти Зе…

А Зе я можу передати одне. Він цього не знає, бідака, але. Введення миротворців потребує ратифікації українського парламенту. Ніколи український парламент не проголосує за гібридну російську авантюру, яку планує подати до парламенту це чудо – кандидат Зе, «по введенню місії з охорони місії на лінії розмежування». Ніколи. Навіть якщо слуга планує населити парламент своїми прислугами на парламентських виборах, проти цього повстануть українці.

Єдина миротворча місія, яка можлива на Донбасі, – це миротворча місія ООН (без росіян!) на всій окупованій території, яка негайно має взяти під контроль не лінію зіткнення (чуєш, Зе!), а україно-російський кордон, через який заходить російська зброя (знаєш про це, Зе?) Місія матиме широкий мандат тимчасової адміністрації й має сприяти деокупації, демілітарізації та підготовці Донбасу до місцевих виборів. Й команда Президента Порошенка, попри весь неадекват так званої опозиції і деяких кандидатів, буде добиватися на зовнішній арені саме такої миротворчої повноцінної місії.

Чим ДУЖЕ небезпечні всі ці авантюрні проросійські заяви. В умовах, коли ми так важко відстоюємо позицію про введення повноцінної місії на Донбас, ці Зери посилають путінським лобістам у світі сигнал, що вони готові на принизливі компроміси здавати Україну оптом і вроздріб в угоду Москві. Вони готові приповзти в Кремль на умовах Путіна, а дехто вчора вже і приповз. Малороси. Не українці. Я не хочу президента-малороса.

Й да, що може бути гірше за трусливого і переляканого чоловіка? А Зе – трусло, що боїться виборців, українців, дебатів, ЗМІ, прес-конференцій, відкритої розмови. Некомпетентне, перелякане, закомплексоване трусло.

Я – за 95 бригаду! А не за 95 квартал 🙁


Ірина Геращенко

У ваших постах є зверхність до Зе – написав один френд.

Ні. В моїх постах жодної зверхності, бо я демократ за поглядами. В мене є зневага до Зе. Як до неуча, непрофесійного, некомпетентного, інфантильного, переляканого, неготового до найвищої посади.

Як до несамостійного. До людини, яка насаджує та сповідує ідеологію малороса, є малоросом і хоче зробити з України Малоросію.

Я зневажаю Зе за його нульові моральні якості. 5 років він сміявся з України, з української армії – в найважчому 2014-му. Він знущався з Кличка, Парубія, Ющенка, а сам без папірця не може зв’язати двох слів. За його плазування перед Путіним. Я зневажаю чоловіка, що хотів перед ворогом стати на коліна. Я ненавиджу ворога. Й робитиму все, аби Путін відповідав за злочини перед Україною в Гаазі. А не домовлятимуся про капітуляцію. Я зневажаю всіх, хто повзає перед Москвою на колінах.

Я зневажаю людей, які можуть у своїх авантюрах зробити зло Україні. І я, на відміну від багатьох чоловіків, не з лякливих. Я була в жорсткій опозиції до Януковича і до Кучми в часи касетного скандалу. Я й зараз не боюся відстоювати публічно свою позицію. Я роблю це не тому, що я в команді Порошенка. Там теж вистачає мовчазних і різних. Я роблю це, тому що я так думаю. І не вмію мовчати.

Політика, управління державою – це важка праця, а не пошлий жарт. Зневажаю непрофесіоналів в усіх сферах. Й особливо тих, хто має нульову уяву про зовнішню політику, армію, безпеку – й пхаються в Президенти.

А ще я зневажаю всіх кандидатів, які мовчать про загрозу Зе, бо бояться втратити доступ до телеканалу чи з кимсь посваритися. У виборі між Україною і собою ви обрали себе.

Автор