Новини

Володимир Зеленський втік від народного депутата, який намагався поставити кілька запитань: відео

Володимир Зеленський втік від народного депутата, який намагався поставити кілька запитань: відео

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський втік від народного депутата Олексія Гончаренка, який намагався поставити йому кілька запитань.

Про це він розповів в інтерв’ю “Прямому“.

“Насправді я дуже стурбований, бо до виборів залишилось мало днів, а ми весь цей час шукаємо Володимира (Зеленського – ред), ми хочемо почути його програму, що він хоче робити, хто його команда… Це ж сорокамільйонна держава. Він не виходить на прямі дебати, на прямі ефіри, до журналістів. Таке відчуття, що він весь час у якомусь бункері знаходиться. Тому я вирішив, що якщо “гора не йде до Магомеда”, то я сам піду шукати наш “Зелений пагорб”, – сказав нардеп.

Гончаренко розповів, що він прийшов на запис програми “Ліга сміху”, яку веде Володимир Зеленський, щоб з ним поспілкуватись. Він прийшов завчасно до початку програми і дочекався Зеленського біля службового входу.

“На жаль, Володимир не захотів розмовляти, я його спитав, чому він не виходить до людей. Він відповів – “я виходжу”. Ви ховаєтесь? Він каже: “я не ховаюсь”. Я його питаю, можливо Вам Ігор Валерійович не дозволяє спілкуватися з людьми. А він каже, що “в мене хазяїв немає”. І це єдине, що ми змогли”, – додав нардеп.

Потім Гончаренко зачекав, поки Зеленському грим робили в надії ще трохи поспілкуватися. Але Зеленський відмовився від спілкування, обгрунтувавши це тим, що він дуже зайнятий і в нього зйомка. Далі підключилась охорона. Соратник Зленського Євген Кошевий також відмовився спілкуватись з депутатом.

Згодом депутат розповів про свою спробу поспілкуватися з Зеленським:

Нагадаємо, ті люди, які голосуватимуть на президентських виборах за Володимира Зеленського не вважають Ігора Коломойського олігархом.

Також олігарх Ігор Коломойський готується до перемоги кандидата у президенти Володимира Зеленського і бачить його своїм молодшим партнером.

Як сказав громадський діяч Дмитро Корчинський, Ігор Коломойський ввів свого протеже шоумена Володимира Зеленського в політику, щоб принизити українську націю.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.