ГоловнаСуспільствоЖиття

Охоронці Медведчука намагалися затримати знімальну групу "Наших грошей" у Пущі-Водиці і викликали поліцію

Журналісти телеканалу "112" і NewsOne фіксували процес.

Охоронці Медведчука намагалися затримати знімальну групу "Наших грошей" у Пущі-Водиці і викликали поліцію
Фото: facebook.com/m.opanasenko

Журналістів проекту "Наші гроші" Марію Землянську, Максима Опанасенка й оператора Кирила Шапаря затримали під час зйомок на території Пущі-Водиці люди, які виявилися співробітниками охоронної фірми "Шторм", пов'язаної з Віктором Медведчуком.

Про це повідомив у Фейсбуці журналіст Опанасенко.

Він розповів, що група знімала за допомогою коптера об'єкт у Пущі. Роботу вже закінчили, коли до них під'їхав чорний Mitsubishi, що належить, за даними журналіста, охоронній фірмі "Шторм". Співробітники "Шторму" викликали поліцію і вимагали затримати журналістів, хоча поліцейські не бачили причин для цього.

Пізніше на місце події приїхали знімальні групи каналів "112" і NewsOne.

"І тут сталося найкрутіше! На машині "Шторму" приїхала знімальна група телеканалу "112". Журналістка Валерія нібито отримала важливу інформацію про затриманих злочинців і зреагувала на виклик. Ще раз. На машині фірми охорони Медведчука приїхали журналісти "112-го". Я все, звичайно, розумію. Але ... І коли здавалося, що вже нічого абсурднішого статися не може, ... приїхала знімальна група NewsOne. З тими ж аргументами. Щоправда, дізнавшись, що ми з "Наших грошей", журналістка натягнула на чоло капюшон", - написав Опанасенко.

"Усі разом ми дочекалися юриста "Шторму", який заявив, що нас затримав. І викликав слідчо-оперативну групу. В результаті на нас з'їхалося чотири екіпажі копів. Взяли пояснення ... і відпустили з миром", - додав журналіст.

Нагадаємо, на початку березня в сільраді під Києвом напали на журналістів програми "Схеми" - їх виштовхали із засідання, пошкодивши камеру.

Раніше поліція порушила справу про стеження охоронців бізнесмена Ріната Ахметова за знімальною групою програми "Схеми".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram