• Українська
  • Русский

Порошенко: “Ми звільнимо Крим. Одразу ж після виборів”

Президент і кандидат у президенти Петро Порошенко очікує прогресу в питанні повернення Криму Україні та запровадженні миротворчої місії ООН на Донбасі після виборів глави держави.

“Ні на які торги, ні на які підкилимні домовленості Україна ніколи не піде. І Крим буде повернуто Україні. Ми зробимо все можливе, щоб це було зроблено якнайшвидше, одразу ж після президентських виборів”, – сказав Порошенко в інтерв’ю телеканалу “Україна”.

“Бо ви чули неодноразові заяви Путіна, що до президентських виборів цього робитися не буде, бо він дуже сподівається, що буде обраний будь-хто, крім Порошенка для того, щоб нова українська влада приповзла на колінах і подарувала йому Крим. Моя позиція – не дочекаються. Ми звільнимо Крим”, – пояснив він.

Порошенко зазначив, що для цього Україна нарощує військову потужність, зміцнює міжнародну солідарність, забезпечує економічне зростання.

“Те саме буде з Донбасом. Не виключаю, що одразу після виборів у нас буде прогрес по блакитним шоломам (запровадження миротворчої місії під егідою ООН на окупованій частині території Донбасу – ред.)”, – також сказав він.

Президент наголосив, що юрисдикція спеціальної моніторингової місії ОБСЄ – це не тільки Донбас, але і Крим.

“І ми маємо абсолютно чіткий план, буквально потижнево, що ми маємо робити для цього”, – сказав Порошенко.

ГАЗЕТА

intense_post_subtitle:
intense_post_single_template:
intense_featured_gallery:
intense_featured_image_type:
standard
intense_image_shadow:
null
intense_hover_effect_type:
null
intense_hover_effect:
0
intense_featured_audio_url:
intense_featured_video_type:
intense_featured_color:
Tagged under

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *