MARUV заявила, що на Євробаченні підтримуватиме росіянина Лазарєва

Переможниця національного відбору Євробачення-2019, співачка MARUV заявила, що на пісенному конкурсі буде підтримувати всіх конкурсантів, учасника від Росії — Сергія Лазарєва, зокрема. Про це вона розповіла в прямому ефірі в Instagram.

«Буду підтримувати всіх. Не знаю, треба дивитися номери, як виступлять. Зрозуміло, через моє добре ставлення до Сергія, і у нас з ним є класна, цікава спільна історія, тому буду його підтримувати. Але, крім цього, хочеться подивитися інші виступи, підтримати тих артистів, які будуть робити крутий перформанс і щось цікаве», — сказала MARUV, передає Громадське. 

Зазначимо, що серед учасників Євробачення немає учасників з іменем Сергій, окрім як представника Росії — Сергія Лазарєва.

На запитання від глядачів прямого ефіру щодо думки MARUV про пісню Лазарєва, вона сказала, що пісня «в усіх канонах Євробачення» — «хороша пісня, багато вокалу… в усіх правилах і традиціях Євробачення».

Також співачка вказала, що не братиме наступного року участі у відборі.

«Вистачить і загалом з темою цього конкурсу треба зав’язувати», — вказала MARUV.

Нагадаємо, Національна суспільна телерадіокомпанія України 27 лютого ухвалила рішення, згідно з яким Україна не братиме участі в пісенному конкурсі Євробачення у 2019 році.

У НСТУ вказали, що після відмови MARUV як переможниці нацвідбору був альтернативний варіант — Суспільне могло обрати будь-якого виконавця не з-поміж учасників відбору. Утім вирішили запропонувати учасникам, які посіли друге та третя місця.

Freedom Jazz та Kazka також відмовилися від участі в Євробаченні-2019. А гурт, який посів 4 місце — Brunettes Shoot Blondes, заявив, що не поїде, якщо їм запропонують.

Після інциденту в уряді запропонували змінити правила відбору на Євробачення.

Post a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *