«Якою треба бути мразотою, щоб так паплюжити пам’ять хлопців?» – боєць 51 бригади про банер «для Порошенка» у Луцьку

«Якою треба бути мразотою, щоб так паплюжити пам’ять хлопців?» – боєць 51 бригади про банер «для Порошенка» у Луцьку
У Луцьку на 16-поверхівці в центрі Луцька учора, 13 березня, увечері вивісили великий банер. Його підготували напередодні візиту Президента України Петра Порошенка на Волинь.

«Ти став президентом на крові хлопців 51 ОМБР. Щоб сховати свої злочини, твої генерали її знищили. Волинь такого не пробачає», – такий текст написали на банері. Зауважимо, що у ЗМІ, які належать опозиційним до Президента політичним силам, одразу з’явилася інформація про те, що банер почепили невідомі, які від імені бійців 51 бригади, мовляв, хотіли нагадати Порошенку, аби той пам’ятав, якою ціною він прийшов до влади.

Утім, у середовищі самих бійців такі дії вважають провокацією та використанням пам’яті про хлопців у політичних ігрищах.
Так, боєць 51 бригади Олександр Мартинюк закликав побратимів публічно висловити протест проти таких дій.

«Побачив сьогодні оцей шматок лайна на стіні 16-поверхового будинку в центрі. Я можу лише здогадуватись з чиєї воно дупи, але в мене виникло одне питання: це ж якою кінченою, цинічною, бездушною мразотою треба бути, щоб так паплюжити, використовувати в своїх політичних ігрищах пам'ять хлопців, які полягли за нашу країну, віддали найцінніше? Мені, як бійцю 51 бригади бридко, що всілякі політикани не залишать їх у спокої. Загиблі вже ж не зможуть відповісти, захистити пам'ять про себе.

Закликаю тих з побратимів, кому не всеодно за пацанів, публічно висловити протест проти використання полеглих героїв у своїх корисливих цілях», - написав він.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто ганьбить Луцьк в міськраді-рейдери,які зохопили крісла(кропчики і вона).Надіються,що клоун або вона виграють вибори.Але українці покажуть свою політичну зрілість,а цим шахраям прийдеться відповісти за все перед громадою.
Відповісти
Скота Палицю, ху....Ів Товстенюка, Рубльова, проституток з Аверсу на гілляку! Яке ви бл..і маєте відношення до захисту нашої, замітьте су.и не вашої України. Скупили частину продажних чиновничків і рахуєте себе царьками? Вам всім жопа.

всіх інших продажних волиняк
Відповісти
Яке ви маєте право паплюжити демократичні основи нашої країни і на крові проводити антиагітацію будь-якої політичної сили?
До речі: Скільки ви заплатили за цей баннер?Не одну тисячу гривень я впевнений.То якщо ви такі патріоти то чому не відправили ці кошти на потреби армії?Чому тоді замість цього бруду не розмістили вірш Шевченка чи Симоненка?Вам не відоме поняття плюралізму думок.
Відповісти
Війна коломойський-порошенко продовжується, палиця та всі інші в цьому допомагають
Відповісти
І відколи ж це кремлядські лайномети стали "опозиційними до Президента політичними силами"?
Відповісти
Паплюжити іншого може кожний, покажіть докази,а то тільки брудом вмієте
обливати.
Відповісти
До яких пір це буде в Луцьку продовжуватись? Ці укропівці нічого святого не мають. За президента проголосували більше 50% населення України і ви на тій хвилі пролізли в міськраду! Бідний Луцьк вічно припливе як не г. то тріска. Вже і бійців використовують , краще за банер хтось допомогу отримав.
Відповісти
Найболючішим є те, що з подачи швецарських "гаспод" все це робиться, Україна, народ, мир їх не цікавлять, їх цікавлять гроші, гроші, гроші, а для цього вони їдуть по трупах, щоб тримати владу і дерибанити бюджети.
Ось кінцева мета "розвинутих кварталів" - місто в лайні, при владі бандюки, бюджет міста активно розкрадається.
укропські "піонери" імені бєні каламойши в дії.
Відповісти
Знову активізувалось "хохляцьке бидло",яке хоче "набити" щлунок дешевою ковбасою за гроші, "кинуті"беніними прихвостнями,швейцарськими феодалами.А в голові полова,вірніше тирса.Українці!!!Молю Вас благаю,не робіть вибір "шлунком",а серцем,країна в нас одна-УКРАЇНА,а не квартал...
Відповісти
"Мені, як бійцю 51 бригади бридко...", - бригада ще є, чи ні? не може одна людина бути її представником. Банер усі її бійці осуджують?
Відповісти
Приятно удивлен комментариями. Я считал, что на Волыни все за ВАНУ или за КЛОВАНА. А вы прям порадовали. Спасибо.
Відповісти
Це політична війна, віна бєні каламойського і юлі проти України.
Чому не вішають плакати - "Брат Пустовіта хабарник і шахрай, Пустовіт іди геть з міської ради!", "Поліщук слуга Палиці, а не лучан", "Ткачук дерибанщик і хабарник - продажна шльондра, склади мандат!" і т.д.
Де ж справедливість?
А її немає і не буде, бо лучани для цієї банди, як казала юля - біомаса.
Відповісти
Останні новини
«Якою треба бути мразотою, щоб так паплюжити пам’ять хлопців?» – боєць 51 бригади про банер «для Порошенка» у Луцьку
14 березень, 2019, 09:09