• Українська
  • Русский

Порошенко натякнув Тимошенко і Гриценкові на тюрму

Президент Петро Порошенко закликав своїх конкурентів на виборах “покаятися” і натякнув на тюремні ув’язнення. Про це він заявив у Чернігові на Раді регіонального розвитку.

“Мене дуже тривожать спроби завдати удару нашій армії з тилу. Для цього ворог використовує весь арсенал інформаційної війни. І саме напередодні виборів армію і суспільство щільно обстрілюють негативом.

Не поспішатиму відкидати, як недостовірні чи політично вмотивовані, всі матеріали журналістів. На те і потрібна свобода слова”, – сказав Порошенко.

“Але є особливим цинізмом, коли нас вчать любити армію ті кандидати у президенти, хто знищував Збройні сили України під час перебування на високих державних посадах.

Фальшивою турботою вони хочуть приховати свою активну роль у знищенні оборонного потенціалу. Не по шоу треба бігати, а покаятися. Зайдіть до наших воїнів і спитайте, як ми починали війну 2014-го. І я сподіваюся, що тимчасова слідча комісія Верховної Ради належно оцінить факти розкрадання і підриву обороноздатності і назве прізвища причетних. І ніяка брехня вам не допоможе. Не допоможе політиканам, які мають понести відповідальність за руйнацію армії. І ніяких тут строків давності немає. Ніхто не уникне відповідальності, ані політичної, ані кримінальної”, – заявив президент.

ГАЗЕТА

intense_post_subtitle:
intense_post_single_template:
intense_featured_gallery:
intense_featured_image_type:
standard
intense_image_shadow:
null
intense_hover_effect_type:
null
intense_hover_effect:
0
intense_featured_audio_url:
intense_featured_video_type:
intense_featured_color:
Tagged under

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *