Політика

У підкупі Юрія Тимошенка є пряма зацікавленість лідерки “Батьківщини” – Палій

У підкупі Юрія Тимошенка є пряма зацікавленість лідерки “Батьківщини” – Палій

Тимошенко Юлія

У спробі підкупу кандидата в президента Юрія Тимошенка прослідковується пряма зацікавленість лідерки “Батьківщини” Юлії Тимошенко.

Про це в ефірі “Прямого” заявив політолог Олександр Палій.

“Тут очевидна зацікавленість з боку Юлії Тимошенко в тому, щоб кандидат зі сходим прізвищем знявся з перегонів і щоб в тих людей, які збирались голосувати за Юлію Тимошенко, було менше шансів помилитись. Багато виборців Юлії Тимошенко голосують за нею за звичкою, не зовсім розбираються в бюлетенях. Звичайно, що така спроба впливу на кандидатів в президенти не прикрашає Юлію Тимошенко, адже це дача хабаря, навіть якщо вона організована третіми особами”, – наголосив політолог.

Нагадаємо, співробітники Генеральної прокуратури України разом з Держбюро розслідувань і Службою безпеки України затримали двох осіб, які намагалися дати хабар кандидату в президенти Юрію Тимошенко за відмову від участі у виборах.

На думку політолог Тараса Чорновола, Юлії Тимошенко може загрожувати кримінальна справа, якщо буде доведено її причетність до спроби підкупу кандидата Юрія Тимошенка.

Читайте також: “Нам дали по 90 гривень”: Тимошенко провела проплачений мітинг за імпічмент президенту.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.