Самопоміч означає – викручуйся сам…

 

Рішення Андрія Садового зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів боляче вдарило по «завербованим прихильникам» партії «Самопоміч» для роботи в дільничних виборчих комісіях в якості їх членів та спостерігачів від кандидата. Накрилася мідним тазом обіцяна тисяча гривен, члени ДВК втратили ще й можливі у разі роботи державні виплати.

Куди податися «бідному виборчому заробітчанину»? У  друга по політиці пана Гриценка вільних вакансій немає… Але вихід є! З політичними кидалами слід боротися кардинально змінюючи  за їх політичну зраду та договорняки теж орієнтири. Всім поміркованим та стомленим брехнею і порожніми обіцянками виборцям треба своєчасно звернути увагу на інших кандидатів. Серед не лівих і не правих в хорошому політичному сенсі звертає на себе увагу Валентин Наливайченко та низка інших не дуже потужних кандидатів. Як що до 7 березня звернутися у ці штаби, то можна знайти втрачену на виборах роботу через політиканство Андрія Садового.

Як не крути, але слово самопоміч і означає, що допоможи собі сам, тобто йди  і підтримуй  іншого, не тих хто тебе вже «кинув», не тих хто обіцяв блага і цілу тисячу зверху. Всі «хлібні місця» у Порошека, Тимошенко та Гриценка зайняті, а працювати на екс-регіоналів і зовсім технічних кандидатів порядним не з руки. Але вибір є: Наливайченко, Кривоніс, Смєшко та інші.

 

 

MIXADVERT