Новини

Це свідчення істерики Юлії Володимирівни – Палій про заяви Тимошенко щодо імпічменту

Це свідчення істерики Юлії Володимирівни – Палій про заяви Тимошенко щодо імпічменту

Спроба кандидата у президенти від партії “Батьківщина” Юлії Тимошенко організувати імпічмент президенту є свідченням її невпевненості щодо перемоги на президентських виборах.

Про це в ефірі “Прямого” розповів політолог Олександр Палій.

Експерт прокоментував намагання лідерки “Батьківщини” апелювати до імпічменту, не дивлячись на те, що закону про імпічмент в Україні немає.

“Та тут навіть не в законі справа, а в тому, що вибори президента відбудуться через місяць. Процедура імпічменту може тривати щонайменше десь півроку. Тобто це абсолютно безглузда річ. Або нинішній президент отримає підтримку від народу, або не отримає підтримку. І, відповідно, питання вирішиться. Тому немає сенсу говорити про імпічмент в той момент, коли на носі вибори”, – зауважив політолог.

Зокрема Палій зазначив, що розмови про імпічмент зумовлені невпевненістю Тимошенко у своїй перемозі на президентських виборах.

“Це свідчення, швидше за все, істерики Юлії Володимирівни, пов’язаної з тим, що один викормиш олігарха обходить її на шляху до другого туру. І зараз кандидат, якому, напевно, будь-кому соромно програвати, в тому числі і Тимошенко, він випереджає її – я маю на увазі Зеленського – в результаті того, що цю людину не показують людям. Його просто ховають від людей”, – сказав він.

Зазначимо, Народний депутат, голова української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи Володимир Ар’єв опублікував деталі про росіян зі схеми підкупу виборців, в якій фігурують нардепи з фракції “Батьківщина” Юлії Тимошенко – Валерій Дубіль та Руслан Богдан.

Раніше в ефірі “Прямого” політолог Тарас Чорновіл заявив, що заклик Юлії Тимошенко здійснити імпічмент президента є спробою відволікти увагу суспільства від виборчої піраміди за участі російських громадян, яку побудували у партії ВО “Батьківщина”.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.