ЗА ПРОВАЛ ЄВРОБАЧЕННЯ КИРИЛЕНКО МУСИТЬ ПІТИ У ВІДСТАВКУ – подав проект постанови

Відповідальність за зрив участі України в Євробаченні мусить понести гуманітарний віце-прем‘єр Вячеслав Кириленко. Підготував проект постанови Парламенту про відставку.

І справа не тільки в музиці, піснях та популяризації України на світовій мультикультурній арені. Передусім заходи такого масштабу для нас це і метод боротьби у розгорнутій в Європі проти нас Росією гібридною війною. Інформація, голос України, який може почути не лише Європейська спільнота, але й уве ь світ.

Непрофесіоналізм на всіх рівнях організації конкурсу цього року вражає: відсутність елементарних критеріїв відбору привела до того, що конкурс з національним голосуванням почав керуватися в ручному режимі.

Втручання і заяви Кириленка дискредитували Україну перед міжнародною спільнотою, підірвали вкотре довіру в суспільстві до влади та справедливості в країні вцілому.

Персональна відповідальність має лежати на тому, хто задіяв політичний та адмінресурс та призвів до таких наслідків. Тому я закликаю всіх колег підтримати відставку Кириленка.

Сергій Каплін

Від admin