пʼятниця, 22 лютого 2019 07:43

Догхантеру Святогору проломили череп на виході з суду (18+)
3

21 лютого доґхантера Олексія Святогора жорстоко побили біля метро Лук'янівська в Києві
Фото: facebook.com/KyivOperativ
21 лютого доґхантера Олексія Святогора жорстоко побили біля метро Лук'янівська в Києві
21 лютого доґхантера Олексія Святогора жорстоко побили біля метро Лук'янівська в Києві

21 лютого доґхантера Олексія Святогора жорстоко побили біля метро Лук'янівська в Києві.

На шкуродера напали близько 17:00, коли він повертався додому після першого засідання по його справі, яке проходило в Шевченківському районному суді Києва. За вбивство сотень бездомних тварин у Києві, Одесі, Ізмаїлі та інших містах України йому загрожує до 5 років позбавлення волі. Після нападу Святогор знаходиться в лікарні у важкому стані, повідомляє "Київ Оперативний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Догхантера Святогора спіймали на порушенні домашнього арешту

"Сьогодні київський шкуродер Олексій Святогор, вбивця бездомних собак, після засідання суду йшов по своїх справах, але спіткнувся і впав. Його подільники шкуродери хочуть цей безглуздий інцидент спихнути на самосуд з боку зоозахисників і просто небайдужих громадян!" - написано в повідомленні.

Нападники вдарили Святогора важким предметом по голові. Коли він впав, вони продовжували наносити удари по тулубу та кінцівках предметом, схожим на кастет. У лікарні медики діагностували у Святогора втиснутий перелом лобової кістки черепа, а також наклали шви на рвані рани на обличчі і потилиці. На нього чекає складна операція.

На Олексія Святогора напали не вперше. В серпні 2016 року намагалися спалити його автомобіль. А в січня 2017-го у його поштову скриньку в будинку по вул. Луначарського у Дніпровському районі столиці підклали гранати. Від її вибуху постраждав його молодший брат Євген Святогор.

Зараз ви читаєте новину «Догхантеру Святогору проломили череп на виході з суду (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі