В Ужгороді влада намагалася зірвати зустріч кандидата Наливайченка з виборцями

мах


Влада перешкоджала зустрічі кандидата в президенти, лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка з виборцями в Ужгороді.

Інцидент стався сьогодні в Ужгородській районній клінічній лікарні, де заздалегідь була запланована зустріч кандидата з працівниками. Але у день приїзду головний лікар комунального медзакладу повідомив, що зустріч скасована через тиск на нього з боку представників місцевої облдержадміністрації за вказівкою з Банкової.

«Прикро, що саме тут, в Ужгороді, президентська влада через своїх намісників російськими матюками залякувала керівництво лікарні, щоб не дозволити нашу зустріч. Я всім їм говорю – вам залишилося 40 днів! Припиняйте матюкатись і перестаньте мучити людей. Ми все одно відновимо рух нашої країни в Європу і будемо тут будувати європейську лікарню і будемо підтримуватимемо чудових українських лікарів», – прокоментував інцидент Валентин Наливайченко.

Однак зустріч з виборцями все ж відбулася. Медики вийшли до кандидата у президенти просто на ґанок лікарні, незважаючи на офіційну заборону свого керівництва.

Валентин Наливайченко пообіцяв, що у разі обрання президентом  планує збільшити фінансування медицини – через збільшення субвенцій.

«Щоб залишилася соціальна ланка медицини, щоб наші медики залишилися в Україні з гідними зарплатами і зовсім іншою підтримкою влади. Моя покійна мама  все життя пропрацювала медсестрою, тому я люблю і поважаю медиків з дитинства. І мене тоді пускали в поліклініку», – зауважив Валентин Наливайченко.

і