Суспільство

За прем’єрства Тимошенко була ухваленна постанова, яка реалізовувала розкрадання майна Міноборони

За прем’єрства Тимошенко була ухваленна постанова, яка реалізовувала розкрадання майна Міноборони

У 2009 році була ухвалена постанова щодо розрахунків з виконавцями робіт щодо ремонту авіатехніки Збройних сил України, через яку реалізовувалася схема розкрадання майна Міноборони.

Про це в заявив народний депутат України від “Блоку Петра Порошенка” Іван Вінник.

“Постанова 11-35 від 14 жовтня 2009 року, прем’єр-міністр Юлія Тимошенко. “Порядок проведення Міністерством оборони розрахунків з виконавцями робіт з відновлення та ремонту авіаційної техніки Збройних сил”. Знаєте, як розраховувалися за авіаційну техніку? Умовно, щоб відремонтувати один літак, передавалося чотири літака. Один ремонтувався, а три йшли в залік вартості робіт.

Ця постанова вийшла на межі головуванням Міністерства оборони Єхануровим та Іващенком. Якщо Єхануров та Іващенко нам не зможуть дати вичерпну інформацію по цій ситуації, то ми змушені будемо запрошувати тодішнього прем’єр-міністра Юлія Тимошенко, щоб вона як екс-керівник уряду нас повідомила”, – наголосив Вінник.

Раніше Генеральний прокурор Юрій Луценко під час засідання тимчасової слідчої комісії щодо фактів розкрадання в Збройних силах України повідомив приголомшливі цифри систематичного руйнування української армії.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.