В ЧОРНЕ МОРЕ УВІЙШЛИ КОРАБЛІ НАТО

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Сьогодні, 19 лютого, в акваторію Чорного моря увійшли військовий корабель військово-морських сил ФРН, плавуча база Werra і мінний тральщик ВМС Туреччини Akcakoca, що входять до складу Постійної протимінної групи НАТО.

Про це повідомляє Gunes.

Плавбаза ВМС Німеччини “Werra” є флагманом групи. До неї також входять румунський і болгарський мінні тральщики.

За даними міністерства оборони Німеччини, Werra в ході перебування в Чорному морі відвідає порти Бургас і Варна в Болгарії. У відомстві також зазначили, що даний похід був запланований давно.

Раніше “Прямий” повідомляв, що Генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг заявив, що за кілька днів група кораблів НАТО увійдуть в Чорне море для проведення навчань, і це стане складовою нарощування присутності сил альянсу у цьому регіоні.

Нагадаємо, генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що Альянс має намір нарощувати військову присутність в Чорному морі у відповідь на порушення Росією міжнародних норм.

MIXADV

цікаве