Секс-скандал із хмельницьким військовим: лейтенантку, яку нібито домагався командир, оштрафували

Секс-скандал із хмельницьким військовим: лейтенантку, яку нібито домагався командир, оштрафували
  • Через те, що командир не відпустив дівчину у відпустку за станом здоров'я, вона залишила військову частину сама. 
  • Після цього вона написала заяву на військового, який нібито домагався її. 
  • Тепер суд вирішив накласти на Валерію Сікал штраф за "самоволку". 
  • Вона має сплатити близько 2500 гривень. 

На початку січня мережі збурив секс-скандал за участі полковника із Хмельницького. 24-річна лейтенантка Валерія Сікал звинуватила у приниженні гідності та сексуальних домаганнях командира частини. 24-річна уродженка сусідньої Вінниччини, після закінчення Одеської військової академії, отримала направлення на службу до однієї з військових частин Хмельницької області. По прибуттю дівчина познайомилася з командиром, який відразу пояснив їй “службові обов’язки”.

Валерія Сікал наважилася на звинувачення після того, як командир не відпустив її у відпустку за станом здоров’я. З госпіталю командир наказав підлеглій повертатися в частину й сидіти в квартирі чи санчастині, а чоловіка Валерії не пускав на територію ВЧ, саме тоді вона й наважилася розказати про домагання. Лейтенантка звернулася із заявою про домагання до правоохоронних органів. У ній вона написала, що командир "використовував службове становище, наказами і діями принижував честь і гідність її, як офіцера Збройних Сил України". Злочин кваліфікували за статтею 154 Кримінального кодексу України "Примушування до вступу в статевий зв’язок".

Днями стало відомо про судове рішення, яким дівчину-військовослужбовця оштрафували за самовільне залишення військової частини. Їй нарахували три дні прогулів та за них зобов’язали сплатити на користь держави штраф у розмірі 2465 гривень. Про це пишуть на сайті RIA/20 хвилин.

Відео дня

Дівчина може оскаржити це рішення. У коментарі вінницьким журналістам вона повідомила, що сприймає його, як тиск на неї через звинувачення в домаганні командира. Також Валерія Сікал розповіла, що досудове розслідування про домагання триває, а матеріали поповнюються новими свідками, що підтверджують висунуті полковнику звинувачення

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Який маразм, як в діях вояки-жигало і в рішенні судді. Я не розумію, за що за три дні прогулів стільки штрафу постраждалій стороні 2465 грн??? Чи це компенсація казанові за недоотримання "пікантні" послуги, щоб не було застою в окремих пікантних місцях???? Хай подякує що хоть не кастрірувала!!! Хай би тоді зачухався, і бігав і шукав свідків, хто міг би підтвердити його слова. А то нажлупається горівочки і "в голові весілля, а в штанах на півшостої" ;)
  • Makc Sherengivskuy

    Українське законодавство вбивай, насілуй і залишишся на волі!!! Той хто має гроші та владу закону не підчиняється!!! Потрібно в першу чергу увести новому президенту смертну кару суддям, тоді поступово почнеться змінюватися наша влада!!
  • Тетяна Кудравцева

    Ніц не пойняла. Хто біг, кого доганяв? Хто винен, хто ні?
    І саме головне питання. Навіщо?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up