Нардеп Мосійчук готовий спалити себе біля посольства США, заперечуючи зв’язок з “Опоблоком”

 

Пояснювальну записку до проекту постанови народного депутата від Радикальної партії Ляшка Ігоря Мосійчука щодо привласнення Уляною Супрун повноважень міністра готували на комп’ютері нардепа від “Опозиційного блоку” Олександра Долженкова.

Про це стало відомо із властивостей документа пояснювальної записки до постанови у форматі RTF, повідомляють у Центрі протидії корупції.

“Олександр Долженков — народний депутат від “Опозиційного блоку”, який, за даними журналістів, підконтрольний олігарху Ренату Ахметову і є його довіреною особою. Більше того із олігархом Ахметовим пов’язують також і Радикальну партію Олега Ляшка”, – зазначають у ЦПК.

Постанову зареєстрували 8 лютого 2019 року. Вона пропонує визнати дії Уляни Супрун такими, що шкодять інтересам українського народу та держави.

Сам Ігор Мосійчук заявляє, що інформація ЦПК не відповідає дійсності. За його словами, він “навіть не вітається з регіоналом Долженковим”, а Шабунін – “упоротий грантожер”.

“Покидьки, продажне л#йно, проект постанови і пояснювальної записки до неї готувала Тетяна Близнюк на МОЄМУ персональному комп’ютері у ВРУ, який ми отримали в 2014 році від апарату парламенту і готові хоч зараз надати його на експертизу!”, – запевняє нардеп у “Фейсбуці”.

У коментарях Мосійчук навіть висловив готовність на знак протесту спалити себе біля посольства США або на трибуні Верховної Ради.

Утім перевірка властивостей документа, який висить на сторінці проекту постанови, засвідчує, що перший автор документа – справді А. Долженков, тоді як на комп’ютері Мосійчука відбулося останнє редагування:

Як відомо, раніше за позовом Ігоря Мосійчука адмінсуд у Києві прийняв рішення відсторонити Уляну Супрун від виконання обов’язків міністра охорони здоров’я.
Багато експертів і політологів пояснюють такі дії Радикальної партії тим, що РП Ляшка тісно співпрацює з групою впливу Ріната Ахметова та “опоблоківкою” Тетяною Бахтєєвою, яка причетна до схем у медичній галузі.

Читайте також:
Фракція Ляшка продає голоси Ахметову і координується з “Опоблоком”, – Корчинська

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна