Відтепер я в Команді Порошенка

Валерій Прозапас

Я з 2015 року не приховував своєї підтримки дій Президента Порошенка, бо до того був під присягою і робив це просто в силу закону.

Став робити це більш вперто після того, як відчув хвилю організованої пропаганди персонально проти нього, і направлену на будь-які прояви гордості за свою країну, поставлену на межу існування підлою гібридною агресією.

Пропаганди спочатку обережної, з боку “анонімних патріотів” – до моменту захоплення нею чималої частини інформаційного простору з певною кількістю рідних, але легковірних чубатих голів.

І от замість “котлів”, “ліпєцків”, “торговлєй на крові” і “усталостєй Запада от Украіни” ми отримали оновлену Армію з джавелінами, асоціацію з безвізом і відкритими ринками, приниження Газпрому та спостерігали відродження Української Церкви.

Але попереду ще амбітніші цілі – подолання постколоніальної бідності, подання заявки на вступ до ЄС та отримання плану дій щодо членства в НАТО.

Як на мене достойні цілі, щоби витягти дупу з фейсбуку та попрацювати на перемогу Петра Порошенка в другій президентській каденції – тому я тепер буду на заходах і ефірах як частина #КомандаПорошенка.
Бо я ж казав, що треба допомогти, а ми тільки краплі в океані, правда?

Кажуть, що кожному по вірі, – то нехай наша буде граніт.

Тепер лайтеся, кому нема чого робити, я трохи посплю.

Автор