Для київського мера закон…

Для київського мера закон не писаний. Зневажати закон і підлаштовувати ситуацію під власні інтереси, така тенденція на Київському олімпі вже стає традиційною.


Коли мер столиці задається якимось питанням, Київрада забуває про закон і запросто голосує лише за його вказівкою, департаменти КМДА підтасовують факти й штампують потрібні документи та навіть поліція слухняно виконує накази, обслуговуючи інтереси міського голови та його близького оточення.

За період свого правління В. Кличко створив у Києві свою імперію, зі своїми порядками й правилами. Тут він сам собі й начальник, і закон і каральний орган. І це не дивно, адже в руках одного чиновника зосереджено всі інструменти влади: повноваження мера, обов’язки голови міської ради і в додаток ще й управлінські функції керівника столичної адміністрації.

Тобто повна монополія на застосування сили в боротьбі з неугодними.

Витримати таке випробування владою може лише людина з високими моральними принципами та совістю, чого не скажеш про нинішнього київського градоначальника. Отримавши повний пакет можливостей, він вибудував класичну корупційно- рейдерську схему для втамування своїх меркантильних апетитів. І горе тому, хто потрапить в сферу його інтересу або посміє хоча б чимось заперечити.

Наразі всю силу свого гніву та всю систему впливу він спрямував проти забудовника ж\м «Патріотика на озерах».

Останні кілька місяців лише ця тема не дає йому спокою й перебуває в полі його особливої уваги. А все тому, що В. Кличко і його подільники наклали око на привабливий шматок київської землі.

 

Розпочалась справжня війна за «віджим» території у законного забудовника . Київський міський голова задіяв цілу армаду чиновницького свавілля, перейшовши межу закону.

Але мера не цікавлять право й закон, коли перед очима можливість особистої наживи.

Пане мер, невже будівництво «Патріотики на озерах» – найбільше зло в Києві? Невже всі проблеми в столиці Ви вже вирішили?

Займіться нарешті ремонтом доріг, реконструкцією мостів та дорожними розв’язками! А коли Вас насправді так хвилюють інтереси громади , відстоюйте їхнє право на справедливі тарифи.

Про нахабну зажерливість випадково обраного мера і його мафіозної команди, вже є анекдоти. Столичні бізнесмени визнають, що час гуртуватися і організовувати осмислений спротив цій чиновницько-депутатській мафії, яка відчувши безкарність, дуже швидко перетворить підприємців реального сектора в безправних рабів, позбавивши права на приватну власність.

Саме тому розпочалися підготовчі зустрічі, підготовка документів, для створення поки неформального громадського об`єднання – Київський комітет порятунку, куди запрошуємо всіх, хто постраждав від брутальних дій київської влади.

Лише разом, спільними зусиллями, ми зможемо поставити під громадський контроль знахабнілих бариг від влади.

Приватна власність є недоторканною!

Київський комітет порятунку

рек