Із 44 кандидатів слід розглядати тих, одну шістнадцяту, хто складе 8-ку чвертьфіналу

Із 44 кандидатів слід розглядати тих, одну шістнадцяту, хто складе 8-ку чвертьфіналу.

“Нові ліві” – Тимошенко, Ляшко, Ківа, Каплін .., Мороз (оновлений) і чимало одинаків-популістів: забрати, поділити (собі найбільше), зруйнувати і не пускати. Росіяни добрі люди, з Путіним домовлятися. Олігархів доїти.
У 8-ці: Тимошенко і Ляшко.

“Принципові прозахідні реформатори-професіонали” – Гриценко, Садовий, Безсмертний. – Знаємо, можемо, вміємо. Люди без харизми і боротьби.
У 8-ці Гриценко і Садовий.

“У патріотичній ніші з різними політичними поглядами” – Порошенко, Кошулинський, Кривенко, Данилюк. За національно-патріотичною складовою позиції Кошулинського дещо пересікаються із Порошенком, а за соціальною у нього конкуренти Ляшко і Тимошенко.Кошулинський близько до 8-ки.
У 8-ці Порошенко.

“Протикорупціонери-радикали” – Добродомов, Гнап, Богословська, Деревянко, Тимошенко Юрій..Прийняти закони в імя середнього класу і задушити олігархат.
У 8-ці нікого.

“Міцні протикорупціонери-правоохоронці” – Наливайченко, Смєшко, Кривонос. Кваліфіковано задіяти набуті у службах знання та свій досвід та результати поборювання корупції і навести порядок. Навряд чи Смєшко “розкрутиться”.
У 8-ці нікого.

“Бізнесмени за бізнес і середній клас” – Боднар, Скоцик, О. Шевченко, Тарута, Корнацький, Насіров, Балашов.. Знають як – але не можуть.
У 8-ці нікого.

“З Росією до кінця” – Бойко, Вілкул, Мураєв.
У 8-ці Бойко.

“Новий націонал-байдужий. З Коломойським назавжди” – Зеленський.
На чолі із “новими денаціоналізованими” до перемовин з Путіним.
У 8-ці.

Десь так.

Сергій Жижко

і