На Світлодарці затримали “нацика” з 15-річним тюремним стажем, який ішов вступати в “ДНР”

 

Військові ЗС України в суботу затримали двічі судимого жителя Донеччини П., який намагався вступити до складу російсько-окупаційних військ.

Про це в неділю, 3 лютого, повідомив прес-центр ООС.

“2 лютого особовим складом спостережних постів однієї з механізованих бригад зі складу Об’єднаних сил, що обороняється на Світлодарському напрямку, було помічено рух невстановленої особи в тилу своїх позицій. На встановлені сигнали розпізнавання особа не реагувала, особовим складом СП було здійснено затримання.
Затриманим виявився громадянин України П. 1977 р.н., раніше двічі судимий, з загальним терміном відбуття покарання понад 15 років”, – ідеться в повідомленні.

Як можна побачити на фото, на тілі затриманого П. – безліч тюремних наколок, зокрема свастика та інша нацистська символіка.

затриманий кримінальник ДНР _3 затриманий кримінальник ДНР _2 затриманий кримінальник ДНР _1
<
>

За словами опитаного, в грудні 2018 року через соцмережу “Одноклассникиˮ з ним зв’язалася його однокласниця, громадянка Ш., яка переконала знайомого проходити військову службу в одному з підрозділів російсько-окупаційних військ, мотивуючи грошовим забезпеченням у розмірі 20000 рос. рублів.

Після згоди однокласника Ш. запропонувала йому перетнути лінію зіткнення та вказала місце, де будуть очікувати бойовики.

“Наразі громадянина П. передано співробітникам правоохоронних органів для проведення слідства та визначення міри покарання”, – розповіли в прес-центрі.

Читайте також:
Бойовику “ДНР” Солоіду, затриманому 24-ю бригадою, суд дав 9,5 роки тюрми

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна