Реперка заявила, що її обманом заманили на форум Порошенка

Вівторок, 29 січня 2019, 18:47
Реперка заявила, що її обманом заманили на форум Порошенка

Реперка Альона Альона заявила, що замість форуму Порошенка їй спочатку запропонували взяти участь у конференції.

Про це вона повідомила у Facebook.

"Мені зателефонував Голова Баришівської районної адміністрації та запропонував взяти участь у конференції, в якій будуть задіяні педагоги, благодійники, активісти та меценати з метою допомогти благодійністю моєму садочку (Альона Савраненко раніше працювала вихователькою у дитячому садочку – УП). Я погодилась, але зовсім не очікувала, що потраплю на передвиборну кампанію Петра Порошенка", - написала вона.

Реперка додала, що "при першій ліпшій можливості, покинула цей захід", бо не бажає мати відношення до будь-якої з політичних організацій.

Читайте також Вибори президента України 2019: цифри, дати і кандидати

Нагадаємо:

  • 29 січня Петро Порошенко оголосив, що буде балотуватися на другий термін.
  • Вже стали кандидатами 22 особи: Ігор Шевченко, Сергій Каплін, Валентин Наливайченко, Андрій Садовий, Віталій Скоцик, Анатолій Гриценко, Віталій Купрій, Євгеній Мураєв, Геннадій Балашов, Ольга Богомолець, Олександр Шевченко, Роман Насіров, Юрій Бойко, Олег Ляшко, Олександр Вілкул, Юлія Тимошенко, Олександр Мороз, Дмитро Добродомов, Аркадій Корнацький, Ілля Кива, Руслан Кошулинський, Олександр Данилюк, Сергій Тарута.
  • Чергові вибори президента призначено на 31 березня, реєстрація кандидатів відбувається до 8 лютого (документи приймають до 3 лютого включно).

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News