Білецький відмовився балотуватися в президенти. ВІДЕО

доповнено

Лідер партії “Національний корпус”, позафракційний народний депутат, екс-командир батальйону “Азов” Андрій Білецький відмовився балотуватися в президенти.

Як передає “Новинарня“, відповідну заяву він зробив на з’їзді “Нацкорпусу” в п’ятницю, 25 січня.

Він заявив, що відмовляється брати участь “у цьому фарсі”.

“Коли все поставлено з ніг на голову, коли клоуни ідуть у політику, а політики перетворилися на клоунів, коли від імені армії говорять ті, хто розкрадає військовий бюджет і наживається на армії, а реальні ветерани десятками тисяч сидять у тюрмах і спиваються – в такий час займатися тішенням власного “его” – це абсурд”, – сказав Білецький.

Голова “НК” заявив, що не візьме “десяток мільйонів доларів від заможного дядька, який зафрахує нас як потужний людський ресурс” на виборах.

“Ті гроші, що є на рахунках партії, ми пустимо не на продажні медіа і борди, а на підтримку фронту і в розвиток української молоді“, – сказав Білецький у виступі зі сцени з’їзду.

Він попросив колег по партії його зрозуміти і підтримати в подальших діях.

Андрій Білецький заявив натомість, що “Національний корпус” збирається отримати “потужну фракцію” у Верховній Раді на осінніх парламентських виборах. За його словами, “Нацкорпус” у парламенті повинен стати “блокпостом, заслоном проти сепаратизму, проти розпродажу країни, дати кадровий резерв для майбутнього національного уряду”.

“Тому в нас немає іншого варіанту, як іти вперед і перемагати в цьому напрямку”, – сказав голова партії.

ІІІ всеукраїнський з’їзд “Національного корпусу” відбувається в Палаці спорту у Києві, де в понеділок так само масштабно проходив з’їзд ВО “Батьківщина” з висунення Юлії Тимошенко.
“Делегати партії, почесні гості та тисячі наших прихильників зі всієї України з’їхались до столиці, аби підсумувати досягнення Нацкорпусу в минулому році і побудувати плани на майбутнє”, – повідомила прес-служба праворадикальної партії.

Нагадаємо, раніше, в грудні, розпався альянс “Нацкорпусу” і ВО “Свобода” – тоді партія Білецького не підтримала висування єдиного кандидата від націоналістів, яким “свободівці”, “Правий сектор”, КУН, ОУН і “С14” назвали Руслана Кошулиснького.

Читайте також:
Голова штабу “Нацкорпусу” Родіон Кудряшов: Те, що ми будуємо – це феномен

Націоналісти висунули Кошулинського єдиним кандидатом у президенти

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна