Tempo950x100

Tempo300x100

У рейтингу продуктової безпеки Україна між В’єтнамом і Марокко

У рейтингу продуктової безпеки Україна між В’єтнамом і Марокко

Про це пише УНН з посиланням на Global Food Security Index.

Сусідами України у рейтингу опинилися В’єтнам (62-е місце) і Марокко (64-е місце).

Найвищу позицію у рейтингу індексу обійняв Сінгапур, останню – Бурунді (113-е місце). Країнам ЄС, переважно, належать верхні позиції рейтингу.

При цьому наголошується, що загальний показник України піднявся на 1,8 бала. Водночас показник якості та безпеки продуктів харчування піднявся на 4 бали до 46-го місця. Показник доступності збільшився на 3,6 бала до 73-го місця.

Довідка: Індекс продовольчої безпеки (The Global Food Security Index) – це глобальне дослідження і супроводжуючий його рейтинг країн світу за рівнем продовольчої безпеки.

Дослідження проводиться з 2012 року і наразі є найбільш повним комплексом показників стану продовольчої безпеки по різних країнах світу.

[[{“fid”:”555597″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-rejtynhu-produktovoyi-bezpeky-ukrayina-mizh-vyetnamom-i-marokko
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати