Екс-речник АТО Селезньов став представником “воєнного кабінету” Тимошенко

 

Керівником інформаційної служби так званого “Воєнного кабінету” Юлії Тимошенко став колишній військовий журналіст, екс-речник АТО Владислав Селезньов.
Про це повідомила близька до Тимошенко газета “Вечерние вести”.

До війни він був начальником Севастопольського медіа-центру Міністерства оборони України. Після виходу з Криму навесні 2014 року полковник Селезньов очолив прес-центр штабу АТО, а з листопада того ж року керував прес-службою Генерального штабу ЗС України. У той час стиль і зміст роботи неодноразово критикувала як журналістська спільнота, так і військові.
У грудні 2017-го, після завершення контракту, Селезньов звільнився з лав ЗСУ і почав виступати у ЗМІ, на телебаченні вже як критик дій влади у військовій сфері.

“Наше майбутнє залежить виключно і тільки від наших власних сил, – написав на своїй сторінці в ФБ Владислав Селезньов. – Керуючись зазначеними критеріями, заступаю на нову вахту. Відтепер я забезпечую інформаційний супровід діяльності Воєнного кабінету Юлії Тимошенко”.

Як відомо, координатором “Воєнного кабінету” Юлії Тимошенко є екс-нардеп від “Батьківщини” Андрій Сенченко, який у 2014 році був заступником голови адміністрації в.о. президента та керівником ТСК ВР з розслідування трагедії під Іловайськом. Зараз, за його словами, одразу 57 експертних груп працюють над законодавчим забезпеченням “стратегії миру” Тимошенко та планом дій щодо її втілення.
Склад “Війського кабінету” кандидата в президенти Тимошенко наразі залишається невідомим.

Читайте також:
Тимошенко заявила про свій “військовий кабінет”
і нову “стратегію миру” для Донбасу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна