Куди пропала Юля? До середини грудня в США відбудеться доленосна для Тимошенко подія, - ЗМІ

Від того, якою буде угода Павла Лазаренка з американським слідством, що він при цьому розповість - для Юлії Тимошенко залежить дуже багато...

Юлія Тимошенко. Фото: соцмережі.

"А ми думаємо, з яким це Вона робочим візитом до Америки поперлась! А воно ось що!)))))))))) До середини грудня в США відбудеться доленосна для Юлії Тимошенко подія. Суд округу Колумбія оголосить угоду з колишнім прем'єр-міністром України Павлом Лазаренком", - пишуть оглядачі видання "Українські новини" Оксана Горькова та Ірина Попович у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжують:

"Угода стосується розподілу між США та Україною заарештованих грошей Лазаренка, отриманих злочинним шляхом - за що він був засуджений судом США до 97 місяців тюремного ув'язнення.

Тим же судом було доведено, що більша частка цих грошей, - як хабар, - була перерахована Павлу Лазаренку Юлією Тимошенко. Будучи прем'єром, Павло Лазаренко видав державну гарантію на 200 мільйонів доларів Тимошенко для купівлі її компанією газу у "Газпрому".

Компанія Тимошенко газ отримала, але з росіянами не розрахувалася, і в підсумку, - розраховуватися довелося державі, - коштом платників податків. А отримані від цієї оборудки гроші, - спершу опинилися на офшорних рахунках Тимошенко, а потім - Павла Лазаренка.

Так що від того, якою буде угода Павла Лазаренка з американським слідством, що він при цьому розповість - для Тимошенко залежить дуже багато, а може навіть і подальша доля.

На фоні всіх цих подій, - кумедною виглядає заява Юлії Тимошенко: "Відсьогодні кілька днів перебуваю в США. Запланована низка важливих розмов і зустрічей із впливовими людьми в Сполучених Штатах".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...