Флешмоб Голодомору-85: свічка й автомат у вікні – краще, ніж просто свічка

 

Олена Дашкараба

(FB)

Кожен рік в цей день (четверта субота листопада – День пам’яті жертв голодоморів – “Н”) ми запалюємо свічку скорботи і пам’яті. І це дуже-дуже важливо.

Але вчора я побачила в своїй стрічці трохи інші світлини (свічки на підвіконні поруч з автоматами, рушницями, пістолетами), і чесно скажу, вони мене вразили! Це реально сильно!

свічка і зброя у вікні - Голодомор _4 свічка і зброя у вікні - Голодомор свічка і зброя у вікні - Голодомор _1 свічка і зброя у вікні - Голодомор _2 свічка і зброя у вікні - Голодомор _3 свічка і зброя у вікні - Голодомор _5 свічка і зброя у вікні - Голодомор _6 свічка і зброя у вікні - Голодомор _7 свічка і зброя у вікні - Голодомор _8 свічка і зброя у вікні - Голодомор _14 свічка і зброя у вікні - Голодомор _9 свічка і зброя у вікні - Голодомор _10 свічка і зброя у вікні - Голодомор _11 свічка і зброя у вікні - Голодомор _12 свічка і зброя у вікні - Голодомор _13 свічка і зброя у вікні - Голодомор _15 свічка і зброя у вікні - Голодомор _16 свічка і зброя у вікні - Голодомор _17 свічка і зброя у вікні - Голодомор _18 свічка і зброя у вікні - Голодомор _19 свічка і зброя у вікні - Голодомор _20 свічка і зброя у вікні - Голодомор _22 свічка і зброя у вікні - Голодомор _23 свічка і зброя у вікні - Голодомор _24 свічка і зброя у вікні - Голодомор _25 свічка і зброя у вікні - Голодомор _26 свічка і зброя у вікні - Голодомор _27 свічка і зброя у вікні - Голодомор _28 свічка і зброя у вікні - Голодомор _29 свічка і зброя у вікні - Голодомор _30 свічка і зброя у вікні - Голодомор _31 свічка і зброя у вікні - Голодомор _32 свічка і зброя у вікні - Голодомор _33
<
>

#ніколизнову

(Вибачте, що без авторства, просто почала вчора зберігати з різних постів, а сьогодні вже вирішила поділитися).

Читайте також:
“Руки дитини зі свічею стали руками солдата з автоматом”.
Як Україна відзначає 85-ті роковини Голодомору

“Свічка. Починаємо!”:
ЗСУ вшановують пам’ять жертв Голодомору. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна