Паламарчук представляє у ВРУ криміналітет

Народний депутат Паламарчук представляє у Верховній Раді України криміналітет.

Підозри щодо причетності народного депутата України, генерал-полковника міліції Паламарчука до злочину проти Катерини Гандзюк можуть бути цілком обґрунтованими, оскільки він є одним із провідних функціонерів організованих злочинних угрупувань як південних областей, так і України загалом.
Щодо цього є неспростовні факти.
З 2014 року Паламарчук, як народний депутат і перший заступник голови Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Верховної Ради України, у змові з іншими високопосадовими службовими особами і політиками активно розвалює правоохоронну систему України, законодавчі основи законності й правопорядку.
Найбільш відомими прикладами цього є так звана реформа МВС і “закон Савченко”. Під прикриттям цих та інших їм подібних “реформ” в країні створені всі умови для розгулу злочинності, знищено правосуддя, правоохоронна система функціонує виключно в інтересах можновладців, суспільство позбавлено будь-якого захисту від свавілля корупціонерів, бандитизму і рейдерства.
І в той же час із місць відбування покарання достроково звільнено тисячі осіб, засуджених за особливо важкі злочини.
Професійні політики, серед яких генерали СБУ, прокуратури і міліції – Паламарчук є одним із них – не можуть не розуміти наслідків подібних “реформ”. Відтак, йдуть на них свідомо, виконуючи замовлення кримінальних кіл або спільний з ними план із створення в країні максимально сприятливої для протиправної діяльності криміногенної ситуації.

Одна частина українського політикуму робить все можливе для розвалу армії, інша – правоохоронної системи, кожна вносячи свій внесок в гібридну війну проти України.
Крім системної про-кримінальної роботи на стратегічному рівні Паламарчук також бере пряму участь у повсякденній злочинній діяльності організованих злочинних угрупувань. Зокрема, з 2014 року працює на топ-злочинців режиму Януковича та відомого миколаївського “кримінального авторитета” Михайла Титова (Мультика).
Знаю це “на власній шкірі”.
У 2010-2013 роках “збірна команда” у складі тодішнього голови Миколаївської ОДА Круглова, облпрокурора Стоянова, керівників судових, міліцейських, податкових та усіх інших органів влади, а також провідних членів ОЗУ Мультика, очолювана генпрокурором В. Пшонкою та його сином нардепом А. Пшонкою, скоїла десятки важких злочинів проти сім’ї Корнацьких та працівників нашого сімейного аграрного підприємства. У 2012 році чиновниками були сфальсифіковані “підстави” для заволодіння землею Корнацьких, у 2013 році бандити Мультика, під прикриттям влади, вчинили кривавий розбійний напад на “Агрофірму Корнацьких”.
Після повалення режиму Януковича означене злочинне угрупування, як ні в чому не бувало, продовжило злочинні дії проти Корнацьких та їх агрофірми, у його складі лиш помінялися деякі особистості. Місце “старих” ментів, “губернаторів” і прокурорів зайняли нові, з нинішнім генпрокурором Луценком включно. Злочини щодо заволодіння землею Корнацьких, захоплення вирощених на ній врожаїв тривають.
Паламарчук з 2014 року входить у Верховній Раді до складу херсонсько-миколаївської депутатської групи, яка докладає всіх можливих зусиль на допомогу бандитам і рейдерам південних областей України і на перешкоджання їх законному переслідуванню. З цими цілями вони діють методами тиску і підкупу, у злочинні способи впливають на службових осіб правоохоронних органів і судів.
Завдяки такій потужній “криші” одна лише банда Мультика контролює у Миколаївській, Херсонській і Одеській областях десятки сільськогосподарських підприємств, в тому числі – увага! – всі державні аграрні підприємства. Крім аграрного – багато інших бізнесів, у тому числі всі традиційні для Херсонщини.
З миколаївськими бандитами Паламарчук співпрацює як через колег у Верховній Раді, які є прямими представниками Мультика, так і через багаторічного співслужбовця, бувшого начальника Головного управління МВС у Херсонській області генерала міліції Миколу Марченка, який разом із сином Юрієм Марченком, люстрованим прокурором, є поплічником Мультика і бенефіціаром спільних із ним кримінальних бізнесів.
Один із методів забезпечення умов для кримінальної діяльності – “закривання рота”. Не виключаю, що саме це було мотивом нападу на Катерину Гандзюк. І те, що до цього може мати відношення народний депутат Микола Паламарчук або хтось із його колег, з якими він спільно працює на бандитів, не видається чимось неможливим.
Сподіваюся, що опублікована мною інформація буде взята до уваги Тимчасовою слідчою комісією Верховної Ради, факти співпраці народних депутатів та керівників правоохоронних органів з бандитами будуть розслідувані.

Arkadiy Kornatskyy

MIXADVERT