Вбивство Катерини Гандзюк та Сармата через 600 га вирубаного лісу?!

Важливий пост, прочитайте та поширте, будь-ласка!

Вбивство Катерини Гандзюк та Сармата є ключовим моментом у справі збереження півдня України від російської агресії, думаю, зовсім скоро це буде очевидно для всього суспільства.

До вчорашнього дня не бачив очевидних паралелей, які поєднують ці трагедії, але зараз дивуюся, як можна було ці паралелі не бачити.

Почну з того, що вбивство Сармата та напад на Гандзюк сталися в один день – 31 липня цього року.

Звичайне співпадіння?

Так можна було б подумати, не знаючи про ще одну важливу деталь – Сармат був у Херсоні 6 липня і зачепив болючу тему вирубки лісів в Олешківському районі Херсонщини. А там, на секундочку, підпалили та вирубили 600 (!) га лісу.

Зачепиву своєму стилі – безкомпромісно, з вказанням конкретних прізвищ та з тим натиском, який був для Олешка своєрідною візитною карткою – баригам він спуску не давав ніколи.

6 липня під будівлею Херсонської ОДА відбувся досить потужний мітинг, який стосувався саме теми вирубки Олешківського лісу. При чому зверніть увагу на параплелі долі – Віталій Олешко приїхав у Херсон підняти тему вирубки олешківського лісу…

На цьому мітингу були присутні як атошники та активісти, які вказували, що ці величезні об’єми лісу знищили представники вищого ешелону влади Херсону, так і атошники та тітушня, яку під ОДА зігнали голова Херсонської облради Владислав Мангер (Vladislav Manger), голова ОДА Андрій Гордєєв, місцеві менти та СБУшники.

Склад нагнаної владою масовки, як це буває в подібних випадках, був дійсно різношерстним – ДУКівці, ветерани АТО, які продалися губернатору за безцінь, боксери місцевого спортивного клубу, бійці просепаратистської “Твердині” та медведчуківського “За життя!” ну і просто тітушня, яка в 2014 році виходила під цю ж ОДА за Януковича.

Постає логічне питання – а до чого ж тут Катерина Гандзюк?

Відповідь проста – дівчина, яка була давно в темі корупції місцевої влади та просепаратистських настроїв на Херсонщині просто в своїй інтелігентній манері “поклала на лопатки” і губернатора і “героїв” війни і ту ж саму тітушню. Вона в трьох постах чудово показала бл@дство вказаних людей та прийшла до висновку, що нагнаний антимайдан та звинувачення Сармата в розхитуванні човна в Херсоні є просто спробою зам’яти тему вирубаних 600 га Олешківського лісу. Я приведу скріни її сторінки з коментарями, вони дійсно важливі в цій справі.

Тобто, все дуже просто – причиною цих вбивств стало БАБЛО, яке Гандзюк та Сармат заважали пиляти під мовчазне сопіння натовпу. От і все люди.

Напади були вчинені в один і той же день 31 липня.

Мотив замовників очевидний – заткнути рота людям, які не звикли замовчувати правду та підняли тему вирубки цих 600 га.

Херсонські атошники та інші одноклітинні – ви також є співучасниками цих вбивств, на ваших руках кров Сармата та Гандзюк.

Ігор Громов

Далі буде…

і