Нібулон: Санкції Росії не вплинуть на підприємство чи генерального директора

Нібулон: Санкції Росії не вплинуть на підприємство чи генерального директора

Укрінформ
Ні ТОВ СП “Нібулон”, ні особисто генеральний директор Олексій Вадатурський не мають  на території Російської Федерації рахунків, майна чи підприємств.

Про це офіційно заявила прес-служба ТОВ СП “Нібулон” на сторінці у Facebook.

“Офіційно повідомляємо, що ні Олексій Опанасович Вадатурський, ні ТОВ СП «Нібулон» не мають на території Російської Федерації будь-яких рахунків, майна чи підприємств. Не ведемо ми і жодних торговельних відносин з російськими та іншими компаніями пострадянських країн, починаючи з середини 90-х років. З 2013 року ми також припинили придбання товарів і обладнання, які були виготовлені на території Росії або її підприємствами. Таким чином, жодних економічних наслідків для компанії та генерального директора від введення цих санкцій немає”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що такі дії з боку Росії досить очікувані. “Це помста за патріотичну позицію Героя України, генерального директора Олексія Опанасовича та компанії «Нібулон» стосовно військової агресії на території України та анексії Кримського півострова, яку публічно висловлювали. Помста за розбудову української економіки, за масштабну інвестиційну діяльність, за незалежну Україну, за європейський вектор розвитку нашої держави”, - акцентує прес-служба.

Читайте також: Уряд має намір зберегти в 2019 році програми підтримки агросектору - Гройсман

Інформацію розміщено для ЗМІ, партнерів «Нібулон» як в Україні, так і за кордоном.

«Нібулон» — аграрна компанія України, один з найбільших українських сільськогосподарських виробників та експортерів. Заснована в 1991 році. Засновник і генеральний директор — О.О.Вадатурський.

Фото: Нібулон, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-