У катастрофі Boeing-737 ніхто не вижив - індонезійські рятувальники

У катастрофі Boeing-737 ніхто не вижив - індонезійські рятувальники

Укрінформ
Унаслідок катастрофи літака Boeing-737 індонезійської авіакомпанії Lion Air після вильоту з аеропорту Джакарти загинули всі, хто перебував на борту.

Про це інформагентству dpa повідомив голова Національного агентства Індонезії з пошуку й порятунку Мухаммад Суогі.

"Ми оглянули поверхню моря та не знайшли жодної людини, яка б вижила", - сказав він, додавши, що виявлено кілька частин тіла.

Раніше, у 2013 році, літак Boeing-737 індонезійській авіакомпанії Lion Air з більш ніж сотнею пасажирів впав у море, коли намагався приземлитися в аеропорту на індонезійському острові Балі. Тоді в результаті катастрофи всі дивом залишилися живими, а сам літак розколовся на дві частини. 

Зазначається, що в 2007 році компанії заборонили літати на території Європейського Союзу через кілька смертельних аварій. Проте в червні цього року Європейський Союз виключив авіакомпанію з чорного списку перевізників, які порушують міжнародні безпекові стандарти.

Читайте також: Українців не було у Boeing 737, що розбився в Індонезії - МЗС

Як повідомляв Укрінформ, пасажирський літак Boeing-737 індонезійської авіакомпанії Lion Air розбився після вильоту з аеропорту Джакарти. Літак зник з радарів через 13 хвилин після зльоту, він впав у море біля острова Ява в районі провінції Західна Ява. На борту повітряного судна перебували 188 осіб.

Фото на першій сторінці: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-