Головна
Побутова техніка
Комп`ютери периферія
Телефони та аксесуари
Меблі
Інструменти
Товари для дітей
Туризм спорт відпочинок
Авто-техніка
Побутова хімія
Відеонагляд та охорона
Сейфи
Menu
search
napysaty
vhid
oбрані
kart
Оберіть кількість платежів
10 платежів по 3000грн
6 платежів по 4375грн
3 платежа по 7778грн
ПІБ повністю
Телефон
Паспорт №
Ідент. номер
Електронна пошта
 Я прочитав (-ла) Оферту та Паспорт кредиту і згоден (-на) з умовами

Паляр модель SXL, розмір плити 260х1500 мм, потужність 8.5/14.1 кВт, загальні розміри ВхДхШ 250х1800х375 мм, вага 170 кг, діаметр димохідної труби 120мм. Ніжки опціонально

19999 ₴
Купити Кредит
01.04.24
bonusДешевше?
код 427189
Акція
Паляр модель SXL, розмір плити 260х1500 мм, потужність 8.5/14.1 кВт, загальні розміри ВхДхШ 250х1800х375 мм, вага 170 кг, діаметр димохідної труби 120мм. Ніжки опціонально в Україні
Паляр модель SXL, розмір плити 260х1500 мм, потужність 8.5/14.1 кВт, загальні розміри ВхДхШ 250х1800х375 мм, вага 170 кг, діаметр димохідної труби 120мм. Ніжки опціонально в Україні small №1
Паляр модель SXL, розмір плити 260х1500 мм, потужність 8.5/14.1 кВт, загальні розміри ВхДхШ 250х1800х375 мм, вага 170 кг, діаметр димохідної труби 120мм. Ніжки опціонально в Україні small №2
Паляр модель SXL, розмір плити 260х1500 мм, потужність 8.5/14.1 кВт, загальні розміри ВхДхШ 250х1800х375 мм, вага 170 кг, діаметр димохідної труби 120мм. Ніжки опціонально в Україні small №3

Опис Паляр SXL:


Чи ефективно ми використовуємо ті можливості та ту енергію, які є просто навколо нас? Це питання стає дедалі актуальнішим...

Використання плити "Лагуна" в режимі "літня кухня" з метою

приготування їжі та утилізації сміття, що допускає спалення





Власники приватних будинків, дач, баз відпочинку або виробничих приміщень (гаражів, цехів) точно знають про те, що в них є принаймні 5 очевидних проблем:


1. Як ефективно, швидко та економічно обігріти приміщення в опалювальний сезон? Як встановити систему опалення з найменшими витратами? Як прогрівати холодний дачний будинок в періоди непостійних відвідувань?

2. Яким чином готувати їжу, консервувати чи гнати самогон влітку чи взимку?




3. Куди подіти побутові відходи? Те сміття, що накопичується щоразу, коли ми робимо будь-які покупки продуктів, чи техніки чи ще чогось? І якщо органічні відходи можна викинути в компостну яму і отримати згодом якісне добриво, то неорганічні - геть інша справа. Зазвичай це у різний спосіб вивозиться на сміттєзвалище і, безумовно, коштує якихось грошей за вивіз та утилізацію.

4. Куди подіти відходи від обрізки дерев, скажімо після наведення ладу в своєму саду?
5. Як не залежати від електрики чи газу, досягти повної енергонезалежності (обігрів, приготування їжі, часткове освітлення, утилізація відходів)?




Чудовою комплексною відповіддю на всі 5 питань є пропонована конструкція, що в залежності від сезону (літній/опалювальний) застосовується в приміщенні або на дворі, адже є переносною:






Економічна, екологічна стаціонарна енергонезалежна плита, що забезпечить власникові можливість приготування будь-яких страв (супи, узвари, борщі, смаження, консервація, шашлики). В якості палива використовується все, що безпечно горить (дрова, обрізки, папір, побутові відходи (пластмаси)). Видобуток безкоштовної теплової енергії для приготування їжі і утилізація сміття одночасно!Основний принцип дії: масивна металева плита з довжиною залежно від моделі, що дозволить комфортно розмістити до 7-ми посудин (пательні, каструлі, великі "виварки" для rонсервації) нагрівається до температур, що дозволяють швидко смажити чи кип'ятити - внаслідок спалювання палива в камері згоряння та передачі вивільненої теплової енергії на всю конструкцію і безпосередньо на варильну плиту.




Конструкція плити "Лагуна" виконується з металу необхідних для тривалої багаторічної роботи товщин та теплоїзолюючих жаростійких шамотних матеріалів і має масу 170 кг, внаслідок чого присутня деяка інерційність. Відтак, для початку комфортного приготування їжі потрібно розжарити піч "Лагуна" спалюванням однієї порції закладеного сухого палива (одна повна закладка камери згоряння). Після отримання відповідних навичок, цей процес займатиме не більше 15-20 хвилин вашого часу, після чого плита розігріта і готова до тривалої безперервної експлуатації.


В процесі приготування їжі, в залежності від стадії, за необхідності, ви зможете регулювати потужність, що підводиться до посуду двома методами:
1. Пересуванням посуду вздовж плити (на плиті є "зони" з більшою чи меншою потужністю: найбільше потужності - в центральній частині плити; найменше - на початку або в кінці).
2. Зменшенням чи збільшенням кількості палива, що горить в камері згоряння.

Інерційність і масивність плити "Лагуна" забезпечить довгий процес кипіння чи смаження на залишках палива навіть вже без відкритого горіння (на розпечених вуглинках).





Термін служби пристрою, не менше: 15 років за умов надійного захисту від атмосферних опадів.

Рекомендації з встановлення обігрівача "Лагуна":


1. У випадку встановлення утилізатора "Лагуна" в приміщенні, перевірити чи є достатньою тяга димохода (щоби продукти згоряння не потрапляли в приміщення через вікно завантаження палива). Тяга димохода регулюється природнім способом - висотою димової труби. У випадку інсталяції пристрою в приміщенні рекомендується загальна висота димової труби не менше 5-ти метрів.
2. Попередньо виставити на визначеному місці підставку (замовляється і оплачується окремо!) з будівельним рівнем або використовуючи великий посуд з водою за допомогою регульованих ніжок плиту в рівень горизонту.

3. Встановити піч "Лагуна" на підставку, перевірити рівень і за необхідності провести остаточне регулювання.

4. Під'єднати димову трубу. Розпалити плиту "Лагуна" і ропочати користування.

5. У випадку встановлення на дворі, розмістити літню кухню "Лагуна" під навісом, що забезпечить комфортне приготування їжі в будь-яку погоду (надійний захист від дощу, снігу чи граду). Атмосферні опади, що потраплятимуть на пристрій, негативно впливатимуть на антикорозійну стійкість металу в довгостроковій перспективі! Димову трубу вивести над навісом або за ним. Рекомендована висота димової труби на дворі не менше 4-х метрів від землі.




Конструкція універсальної системи "Обігрівач - плита - утилізатор - піч - літня кухня "Лагуна" і підставки до неї дозволяє розмістити одно-двотижневий запас дров (цей період залежатиме від багатьох різних факторів, надано середнє значення), що розміщуються безпосередньо під плитою і не займають зайвого місця, нікому не заважають:




ХАРАКТЕРИСТИКИ:



"Лагуна": енергонезалежна кухонна плита-обігрівач-утилізатор, що працює на всіх видах твердого палива і більшості (окрім вибухонебезпечних типу бензину) видів рідкого палива та безпечно і екологічно утилізовує всі види побутового або промислового сміття, що допускають спалення. Використовується для ефективного обігріву приміщень в опалювальний сезон і одночасного приготування їжі (будь-яких страв, включно з шашликами), або як літня кухня. Розмір варильної плити 260х1500 мм, потужність 8,5(варильна плита)/14,1(обігрів приміщень) кВт, загальні розміри ВхДхШ 250х1800х375 мм, вага 170 кг, діаметр димохідної труби 120мм. Ніжки (підставка) опціонально (+1500 грн).




Поширені запитання:


- Чи можна використовувати для плити "Лагуна" паливо у вигляді побутових/промислових відходів пластмас? Відповідь: так, в необмеженій кількості! Переважа більшість пластмас допускає безпечне спалювання, але слід зауважити, що деякі види пластмас спалювати не можна, читайте відповідні матеріали.

- Чи можна використовувати для плити "Лагуна" паливо у вигляді відпрацьованого мастила? Відповідь: так, в необмеженій кількості!




Комплект інструментів, дрова на 1-2 тижні обігріву або на кілька місяців влітку:

все на своєму місці! Головний вид працюючої плити, як вам?


Плита "Лагуна" має додаткові опції:
1. Тримач-підставка з регульованою висотою ніжок (замовляється окремо!). Ціна 1500 грн




2. Тримач шампурів для приготування традиційних шашликів (на розпечених вуглинках) безпосередньо в плиті "Лагуна" (замовляється окремо!), БЕЗ ШАМПУРІВ. Ціна 500 грн







Додатково на чисельні побажання читачів відзнято:





Ціни, встановлені до 01.06.2019:

Ціна плити "Лагуна" без підставки: 9999 грн

Вартість плити "Лагуна" з підставкою: 11499 грн

Вартість плити "Лагуна" з підставкою і тримачем для 3-х шампурів: 11999 грн


Терміни виготовлення: 15 днів.


З 01.06.2019 відбудеться підвищення ціни на плиту "Лагуна" на 20%, на аксесуари ціна не зміниться.





Характеристики Паляр SXL:

Номінальна фактична потужність "Паляра" на обігрів приміщень, кВт: 14.1
фактична Номінальна потужність варильної плити, кВт: 8.5
ККД на обігрів приміщень, %: 87
Приєднувальний діаметр димової труби 120 мм

Купити Паляр модель SXL, розмір плити 260х1500 мм, потужність 8.5/14.1 кВт можливо також у

Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів або по Україні
© Інтернет магазин laguna.ua, 2003-2022
Код партнера магазину Лагуна:

Пароль:

Реєстрація
ico_x
Спитайте в того, хто порекомендував наш магазин. В нього є промо-код, після вводу якого ви отримаєте знижку!


×
Уважно прочитайте!
  • Знаходимось у м.Дніпро
  • Працюємо під замовлення
  • Приблизна дата відправки на товарі
  • Ціни актуальні
  • Якщо є ціна товар доступний
  • Працюємо з частковою передоплатою
  • Наші гарантії
telefon(067)561 12 02 telefon(050)481 54 23
tl(067)561 12 02 vb(067)561 12 02
yarovoy-m@laguna.ua

  • Вінниця
    Вінницька обл.
  • Дніпро
    Дніпропетровська обл.
  • Житомир
    Житомирська обл.
  • Запоріжжя
    Запорізька обл.
  • Івано-Франківськ
    Івано-Франківська обл.
  • Київ
    Київська обл.
  • Кропивницький
    Кіровоградська обл.
  • Луцьк
    Волинська обл.
  • Львів
    Львівська обл.
  • Маріуполь
    Донецька обл.
  • Миколаїв
    Миколаївська обл.
  • Одеса
    Одеська обл.
  • Полтава
    Полтавська обл.
  • Рівне
    Рівненська обл.
  • Суми
    Сумська обл.
  • Тернопіль
    Тернопільська обл.
  • Ужгород
    Закарпатська обл.
  • Харків
    Харківська обл.
  • Херсон
    Херсонська обл.
  • Хмельницький
    Хмельницька обл.
  • Черкаси
    Черкаська обл.
  • Чернівці
    Чернівецька обл.
  • Чернігів
    Чернігівська обл.



  • Перейти на основний сайт