Нова книга про секс, волосся і “розмір” Трампа

“Цілком відверто” – так називається книга порнозірки Стормі Деніелз про її стосунки із Дональдом Трампом. Британське видання Independent зробило спробу зібрати “найбільш шокуючі” деталі мемуарів актриси кіно для дорослих, але облишило цю справу.

“Багато речей, які пані Деніелз пише про президента в цій книзі, є занадто огидними, щоб їх можна було переказати. Вона описує його геніталії до справді найменших подробиць і не зупиняється на цьому”, – розповідає Independent.

“Пані Деніелс доводить правдивість її заяв про стосунки з паном Трампом за допомогою інформації, яку ви ніколи не сподівалися дізнатися”, – зазначає видання.

Жінока також згадує про питання, на яке, як вона стверджує, “світ чекає відповіді” – розмір статевого органу президента США.

“Мені шкода, але я мушу повідомити – він не є аж дуже малим”, – визнає акторка.

Не оминає вона ще одного предмету обговорення, якого торкалися всі книги про Дональда Трампа, що вийшли за останні два роки, – це його зачіска.

За словами авторки, нинішній голова Білого дому розуміє, що його волосся на голові виглядає безглуздо, та, попри це, він не хоче змінювати зачіску.

“Всі обговорюють її”, – цитує актриса пана Трампа.

Крім скандальних подробиць особистого характеру, з одкровень пані Деніелз можна дізнатися й деякі цікаві подробиці про те, як, скажімо, функціонує порноіндустрія в США.-https://www.bbc.com/ukrainian/features-45729502

Але насамперед, “Цілком відверто” – це сповідь жінки, якій не надто щастило в житті, але яка за збігом неймовірних обставин опинилася в епіцентрі скандалу, що становить загрозу президентсву Дональда Трампа, підсумовує Independent.

Бі-Бі-Сі

 

і