“Сказав охороні, що це кава”. Стали відомі подробиці облиття фекаліями депутатів у Миколаєві

 

Стали відомі подробиці “фекального інциденту”, який стався на сесії Миколаївської міської ради вранці в четвер, 4 жовтня, коли молодик облив фекаліями трьох депутатів.

Як з’ясувало місцеве видання “Новости-N”, молодика з лайном пустили до сесійної зали, бо він сказав, що ніс “каву” одному з депутатів.
Тоді він попрямував до депутата Владислава Єнтіна (фракція “Наш край”) і вилив на нього весь вміст великої кавової склянки. При цьому рідкі фекальні маси потрапили також на стіл і на депутатів Сергія Мотуза й Олену Кисельову.

Всі троє постраждалих кинулися за кривдником.

Міський голова Олександр Сенкевич оголосив перерву в роботі сесії для усунення наслідків інциденту.

Коли у дверях почалася бійка, Мотуз спробував дотягнутися до молодика, але соратники зловмисника стали на бік свого “побратима” і кілька разів ударили Мотуза по обличчю.

Після цього з’ясування відносин вже відбувалися в коридорі перед сесійним залом.

Депутат Єнтін поривався знову підійти до кривдника, але його не пускала поліція. Тоді він дістав травматичний пістолет і зі словами “у мене є дозвіл” підбіг до хлопця. Єнтіна вивела поліція.

Після події поліція відвезла до райвідділу двох підозрюваних у нападі на депутатів.

Депутат Владислав Єнтін після перерви в засіданні з трибуни заявив, що йому було відомо про те, що планувалися провокації.
На його думку, за ними нібито стоять мер міста Олександр Сенкевич і його фракція “Самопоміч”, передає УНІАН.

Як з’ясували “Новости-N”, всі молодики з числа нападників належать до громадської організації “Соціал-національна асамблея”, вони мали українську символіку та попередньо пройшли реєстрацію на сесію.

Відділ комунікації ГУ Нацполіції Миколаївської області заявив, що нападниками виявились 19-річні мешканці Миколаєва.

Щодо правопорушників поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 173 КУпАП – “дрібне хуліганство”, що тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від 40 до 60 годин, або виправні роботи строком від одного до двох місяців з відрахуванням 20 процентів заробітку, або адміністративний арешт строком до 15 діб.

Також правоохоронці вирішуватимуть питання щодо дозволу на носіння та зберігання зброї депутатом міськради.

Як інформувала “Новинарня“, цього ж дня, 4 вересня, у Київраді облили зеленкою і побили депутата Сергія Гусовського.

Читайте також:
Протистояння в міськраді Миколаєва:
сутички, димові шашки, мінування за екс-мера від “Самопомочі”

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна